Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Trojske kone
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Trojske kone
Dobry den casto se mi stava ze mi SAS nebo Kaspersky odhali trojskeho kone az pri full kontrole ve slozce program files x84 ---> Adobe.Mohl by mi to nekdo vysetli proc to neodhali pri stahovani ale az pri full kontrole?Pouzivam KIS s rezidentnim stitem a sas+Malwarebytes bez stitu.Nemam radeji prejit na jine reseni NIS nebo aviru(na nejake zvlastni stranky nechodim).Dokonce pouzivam (vedsinou) i te sandbox co maji na bezpecne surfovani.
Re: Trojske kone
Zdravím,
ten KIS je vôbec legálny? Alebo stiahnutý z internetu?
ten KIS je vôbec legálny? Alebo stiahnutý z internetu?
Legalni kupoval jsem levne na aukru.Potpora a vse fungujue jiz jsem zkousel.
Ja tiež rozmýšľam nad tým, či si kúpiť kaspersky is 2012.
Je to lepšia kombinácia ako avast a comodo? Neveie tu niekto poradiť, ako nastavím comodo pre bežného užívateľa, aby nevyskakovali hlášky s neustálym potvrdzovaním. Diki za názor.
Je to lepšia kombinácia ako avast a comodo? Neveie tu niekto poradiť, ako nastavím comodo pre bežného užívateľa, aby nevyskakovali hlášky s neustálym potvrdzovaním. Diki za názor.
Jake mas zkusenosti avast+ comodo? Nejake problemy??
Ja som ešte nemal s touto kombináciou problémy. Len comodo neviem nastaviť tak, aby občas nevyskočila nejaká hláška, ktorá chce niečo potvrdiť alebo zamientúť. Na svojom pc mam comodo, ale na pc rodinnom mám win 7 firewall, pretože ostatní, čo tam chodia by nevedeli, čo majú stlačiť, keď sa ich to niečo opýta. Preto som zvažoval kaspersky. Má ho jeden známy a tomu nič nevypisuje, čo sa týka firewallu.
Comodo je hlaskove proste ale aspon vite co se na pc hejble puzival jsem pred kaspersky comodo + aviru abyl jsem take spokojen.Zkuste misto Comoda Zonealarm ten neni tak optezijici ale je v anglictine ale naforu zde je i navod na nastaveni comoda i zonealarmu.
V comodo firewalle je možnosť nastaviť učiaci režim,kedy si firewall zapamäta pristupy na net a vytvori si pravidlo,tym uživatela neotravuje hlaškami.Ale tento učiaci režim nieje doporučene použivať dlhodobo.Odporučam nainštalovať Comodo nastaviť učiaci režim vyskušať spustit všetky programi a aplikacie,ktore sa pripojuju na net,tym si firewall vytvori pravidlo a potom prepnuť firewall do odporučanych nastaveni.Comodo už nebude tolko otravovať,len ked spustiš alebo nainštaluješ novy program.Davidov píše:Comodo je hlaskove proste ale aspon vite co se na pc hejble puzival jsem pred kaspersky comodo + aviru abyl jsem take spokojen.Zkuste misto Comoda Zonealarm ten neni tak optezijici ale je v anglictine ale naforu zde je i navod na nastaveni comoda i zonealarmu.

Diki za odpovede. Skúsim tam dať ku avastu zone alarm.
A z platených je lepší avast is alebo kaspersky is. Zvažujem predsa kúpu do rodiny. Čítal som, že avast má pre nakupovanie a banking zvlášť súkromný priestor safezone. Čo hovoríte na toto?
Z tebou uvedenych alternativ by som volil KIS.Ak by som mal voliť avast,tak by som zvolil free variantu tak avast free plus Zone alarm firewall.Možeš vyskušať trial verzie a rozhodni sa čo ti viac sadne.silly99 píše:A z platených je lepší avast is alebo kaspersky is. Zvažujem predsa kúpu do rodiny. Čítal som, že avast má pre nakupovanie a banking zvlášť súkromný priestor safezone. Čo hovoríte na toto?
Niečo viac: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=29&t=6152

Naposledy upravil(a) vyosek dne 12 dub 2012 08:05, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zaktivnen link
Důvod: Zaktivnen link