Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Autorun nejede
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Autorun nejede
Zdar lidi, please help.
Před nějakou dobou se mi přestal spouštět autorun, ovšem - na rozdíl od věcí, co jsem vygooglil - kompletně od všeho, čili cd/dvd, E (od daemon tools) a i F na usb a externí disk. Nic jsem neupravoval, a pokud vím, ani jsem nic zásadního poslední dobou neinstaloval, žádnej novej burning software atd. Do registrů jsem se podle rady mrknul a tam je to nastavený na 1. Tweak UI hlásí všechno zapnutý, stejně tak ještě jedna utilitka.
Jinak ty mechaniky všechny normálně fungujou, načtou se mi, ale už prostě nikde nejde autorun.
2) Druhej dotaz by byl, jestli se dá zrušit slovo "zástupce" u zástupců jinak než hrabáním se v registrech.
Mám dojem, že se to začalo dělat ve stejnou dobu, a když tak o tom přemýšlím, nemohlo by to bejt diagnostickejma nástrojema, který vám naskenujou systém, udělaj log a vy to pak pošlete na web? Něco takovýho jsem nedávno dělal a zá se mi, že tyhle problémy nastaly od tý doby. Každopádně si ten sw už do kompu dávat nechci, takže logy nemám.
Hlavně mi jde o ten autorun,
díky.
Před nějakou dobou se mi přestal spouštět autorun, ovšem - na rozdíl od věcí, co jsem vygooglil - kompletně od všeho, čili cd/dvd, E (od daemon tools) a i F na usb a externí disk. Nic jsem neupravoval, a pokud vím, ani jsem nic zásadního poslední dobou neinstaloval, žádnej novej burning software atd. Do registrů jsem se podle rady mrknul a tam je to nastavený na 1. Tweak UI hlásí všechno zapnutý, stejně tak ještě jedna utilitka.
Jinak ty mechaniky všechny normálně fungujou, načtou se mi, ale už prostě nikde nejde autorun.
2) Druhej dotaz by byl, jestli se dá zrušit slovo "zástupce" u zástupců jinak než hrabáním se v registrech.
Mám dojem, že se to začalo dělat ve stejnou dobu, a když tak o tom přemýšlím, nemohlo by to bejt diagnostickejma nástrojema, který vám naskenujou systém, udělaj log a vy to pak pošlete na web? Něco takovýho jsem nedávno dělal a zá se mi, že tyhle problémy nastaly od tý doby. Každopádně si ten sw už do kompu dávat nechci, takže logy nemám.
Hlavně mi jde o ten autorun,
díky.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autorun nejede
Zdravím!
Start>spustit>(napsat) regedit>Enter. V otevřeném okně vyhledejte klíč:
Slovo zástupce by mělo jít smazat běžným přejmenováním.
Start>spustit>(napsat) regedit>Enter. V otevřeném okně vyhledejte klíč:
a změňte jaho hodnotu z 0 na 1. Nastavení uložte, zavřete regedit a restartujte PC.HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\CDRom\Autorun
Slovo zástupce by mělo jít smazat běžným přejmenováním.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
1) Díky, ale jak už jsem psal, registry už jsem zkoušel a hodnota je tam 1, nikoli 0. Nehledě na to, že by to řešilo jen cd, a ne zbytek.
2) "Zástupce" samozřejmě jde přejmenovat, ale já bych rád, aby se mi tam to slovo při vytvoření nového nepsalo, jako tomu bylo dřív. Podle mě je na to nějaká utilitka nebo tak, když už to nejde ve win...
2) "Zástupce" samozřejmě jde přejmenovat, ale já bych rád, aby se mi tam to slovo při vytvoření nového nepsalo, jako tomu bylo dřív. Podle mě je na to nějaká utilitka nebo tak, když už to nejde ve win...
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Utilitka je: TweakUI: http://www.slunecnice.cz/sw/tweak-ui/ .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte:

Bohužel ani tahle utilitka neřeší ten autorun problém... Všechno tam je nastaveno jak má.
Zdravim a pekny den preji
Omlouvam se kolegovi za vstup
Otevrete si poznamkovy blok
Pak restartujte PC a dejte vedet jestli se nam autoruny rozjely

- Start->spustit->notepad
- Vlozte text nize
Kód: Vybrat vše
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\CDRom] "AutoRun"=dword:00000001 [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\IniFileMapping\Autorun.inf] [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer] "NoDriveTypeAutoRun"=- "NoDriveAutoRun"=- [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer] "NoDriveTypeAutoRun"=- "NoDriveAutoRun"=- [HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer] "NoDriveTypeAutoRun"=- "NoDriveAutoRun"=-
- Soubor ulozte jako oprava.reg
- Pri ukladani dejte ulozit jako typ Vsechny soubory (nastevni je uvedeno na obrazku nize)
- Nastaveni ukladani
- Zavrit notepad a spustit oprava.reg
- Pripadny dotaz na zmenu registru potvrdte
- Okno jen problikne a opravi regsitry - soubor muzete smazat

ANO, DĚKUJI!!! Konečně něco, co funguje!
Ještě jednou díky, jede všechno,
jamillos.
Ještě jednou díky, jede všechno,
jamillos.
I za kolegu, neni zac