Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Ten posledni krok jen omezi zbytecnosti po startu, na samotne programy vliv nema
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Aha, mezitim odpoved...
Cekal jsem, ze za zbytecnosti bude oznaceno leccos jineho, konkretne Skype a ICQ je vpodstate primarni, takze ted se to snazim vratit zpet...
Trosku mne zlobi to, ze nedokazu vratit prostredi do puvodniho stavu...
Nejake tipy?
To pouzivate Skype a icq ihned po startu? Dle meho neni nutne aby nabilaly soucastne s OS a tim padem nabeh zpomalily...az je potrebuju, 2x kliknu a jedou mi...Ale muzem je obnovit, neni problem...
Jeste nejake dalsi problemy
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"Skype"="D:\downloads\tmp\Skype\Phone\Skype.exe"
"ICQ"="C:\Program Files\ICQ7.6\ICQ.exe"
Soubor ulozte jako oprava.reg
Pri ukladani dejte ulozit jako typ Vsechny soubory (nastevni je uvedeno na obrazku nize)
Zavrit notepad a spustit dvojklikem oprava.reg
Pripadny dotaz na zmenu registru potvrdte
Okno jen problikne a opravi regsitry - soubor muzete smazat
Restart PC a melo by to bezet
Skype by mel mit moznost zaskrtnout "spoustet po startu", obdobne i icq, zkuste to takhle
Skype uz jsem tak nastavil, v ICQ jsem zatim nehledal... (Spadnul mi dnes comp tak, ze byl nutny tvrdy restart, takze jsem to pak trosku musel resit, Skype to odnesl hodne, musel jsem obnovovat heslo...)
No jeste muzete zkusit reinstal skype i icq, ale pozor pri instalaci at neodsouhlasite i instalaci toolbaru - jsou to uzasne zdrzovadla...
Pokud tedy nejsou problemy ci dotazy, je to z me strany vse