Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce!
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeniNeváhejte a podpořte forum ZDE.
Ahojte,
chladič jsem nekoupil ale pár dní jsem jel s otevřenou bednou a opravdu se zdálo že to ten chladič vyřeší. Jednoho rána jsem zapnul PC a už při načítání se mi zdálo že to písmo je nějaké divné, PC jde do načítání a potom černá obrazovka a není signál. Tedy restartoval jsem a znovu to samé. Restartoval jsem do nouzového režimu tam jsem ve správci zařízení zakázal grafiku restart a jede.
Grafickou kartu jsem jinou na vyzkoušení nesehnal. Je mi to ale divné třeba 5dní to šlape a jeden den to takhle zlobí. Jak tu grafiku 100% otestovat
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce!
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeniNeváhejte a podpořte forum ZDE.