Zdravim vsechny,
kamarad mi prinesl Lenovo x200 Tablet se ktery si vubec nevim rady.
Nejde spustit ani v nouzovem rezimu, pokazde to konci BSOD s
Bad_Pool_Caller
0x000000c2
RAM jsem testoval Memtestem, HDD pres Hirens Boot HDDScanem - oboji bez chybicky.
Zkousel jsem pres instalacni CD pustit konzolu a zkusit chkdsk, ale nedostanu se ani tam, BSOD mi vyskoci ve chvili, kdyz si mam vybrat k jake instalaci se chci pripojit (jiz v konzoli)
Pokus o opravnou instalaci konci vicemene stejne, ve chvili kdy F8 odsouhlasim lic. podminky, tak probiha proverovani disku a v tom to spadne...
C:\Windows\Minidump je prazdny, zadne zaznamy se nevytvori
Nainstalovany je win XP Pro SP3 EN
Co me napada ale nevim jak na to, je vir v boot/mbr/biosu? jak to zjistit?
Zkousel jsem i vymenit disk a udelat cistou instalaci, tam jde vse bez problemu...

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BSOD Bad_Pool_Caller - boot/mbr vir??
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: BSOD Bad_Pool_Caller - boot/mbr vir??
Také zdravím!
Tohle je zralé na format. Pokud se nikam nedostanete (ani do instalace a dokonce ani do konzoly pro zotavení), nemáte žádnou možnost, jak systém opravit. Data z diku lze vytáhnout do zálohy přes HBCD. Pak format a kompletní reinstal.
Tohle je zralé na format. Pokud se nikam nedostanete (ani do instalace a dokonce ani do konzoly pro zotavení), nemáte žádnou možnost, jak systém opravit. Data z diku lze vytáhnout do zálohy přes HBCD. Pak format a kompletní reinstal.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
To jsem tak nejak ocekaval
ale pro jistotu jsem se jako tonouci zkusil stebla chytnout 
Diky za odpoved

Diky za odpoved

- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte: