Moderátor: Moderátoři
- Pokud se to vztahuje na všechny verze frameworků (např 4.0 versus předchozí verze) tak to pravda není.Roli píše:Ano, každá z novějších verzí obsahuje knihovny verze předešlé plus samozřejmě nové.
Nesouhlasím. Vyšší verze frameworku by sice kompatibilitu programům určené pro nižší verze frameworku zaručovat měly, ale neplatí to vždy, takže ono by "něco" přestat fungovat mohlo. Takže pokud má a používá někdo např. program napsaný pro framework 1.1 a má nainstalovaný framework 1.1 v systému, tak ho doporučuju neodinstalovávat i v případě, že má v systému vyšší verzi frameworku.Roli píše:Uznávám že lze normálně odinstalovat aniž by něco přestalo fungovat pouze verze 1 a 1.1
Já to myslela trošku jinak. To že Framework vyžadují některé programy je mi jasné. Já tím odstavcem chtěla jen říct a naznačit to, že mám praktické zkušenosti jako uživatelka XP a praktické zkušenosti s instalací programů, mimojiné i s frameworkama a byla jsem schopná vytvářet i jejich silent instalačky, integrovat aktualizace do instalčky frameworku, řešit problémy s instalací frameworku (např. jeden čas se stahovala opětovně LP pro framework 3.0 z MU a bylo potřeba zapačovat jeden klíč v registru) - to vše mě naučil brácha, ale zas ne žádné moc extra zkušenosti - přecejen jsem holka, každopádně i ty mé mi stačí na to, abych věděla, že podle odpovědí někdo vyloženě vaří z vody.Roli píše:Ono to není jen o programování, ale bez Frameworku nepojede třeba takové Nero nebo ovladače ke grafice.