Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Kontrola

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
bufu1
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Kontrola

#1 Příspěvek od bufu1 »

Dobrý den,
rád bych poprosil o kontrolu logu, vyskytuje se problém že proces System začne zatěžovat CPU na 50% (mám zatím vysledované že se děje to samé na mém druhém PC) zatím jsme zjistil že se tak stane, když Norton udělá analýzu staženého programu, po vypnutí a opětovném zapnutí Auto-protect se proces "uklidní" a má nulovou spotřebu prostředků. Zatím mám podezření na Norton, ale pro jistotu bych rád kontrolu, jestli není v PC nějaký bordel

Jedná se o nově nainstalovaný systém (instalace 2.3.2012).
Přílohy
log.zip
(21.51 KiB) Staženo 93 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Kontrola

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Log vypadá OK.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

bufu1
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#3 Příspěvek od bufu1 »

Dobrý večer,
děkuji za kontrolu, rád bych se zeptal, jestli mám položit dotaz v sekci antiviry... nebo jestli by jste mohl sem nasměrovat rádce "smrtelnik" (jestli jsem to dobře pochopil, on je zde přes Norton produkty a možná by bylo zbytečné zakládat další téma) zatím to totiž vypadá jako kdyby to způsoboval norton, tak bych rád věděl jestli je to vůbec možné, a pokud ano, jetli se stím dá něco udělat

Děkuji :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Pokud se to týká Nortonu, směrute na smrtelnika.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

bufu1
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#5 Příspěvek od bufu1 »

Dobrý večer,
ještě jednou děkuji za kontrolu a přejí pěkný zbytek dne :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Ještě jednou: Není zač! :)

Varování:

Zamčeno