Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
uloz vytvoreny textovy soubor ako CFScript.txt na plochu
po ulozeni uchop vytvoreny skript lavym tlacitkom mysi a presun ho nad ikonu Combofixu, nad nim skript upust:
po aplikacii by mal vzniknut dalsi log, ten vloz sem
Toto se zjevně nezdařilo, CF jsi spustil bez aplikace scriptu - můžeš to pro kolegu zopakovat?
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
Vážení
podle vašeho doporučení jsem si vytvořil CFScript.txt a nainstaloval jsem si i program ComboFix. Soubor CFScript.txt jsem přesunul do programu ComboFix. Následně jsem spusti program ComboFix. ComboFix mne upozornil, že mám zapnuté štíty programu MSE. Přesto jsem jej spustil. Měl jsem také spuštěná okna internetu. Po jejich ukončení program ComboFix začal testovat systém. Testování proběhlo celé až do fáze vytváření jeho log souboru. Při jeho provádění soubor zamrzl. Byl jsem nucen počítač odpojit od napájení (odpojením napětí a vysunutí baterie). Poté jsem obě napájení zapojil a pomocí F8 jsem se přepnul do nouzového režimu a počítač jsem zprovoznil z bodu obnovení.
Po té jsem odinstaloval antivirový program MSE. Byl jsem nucem opět nainstalovat ComboFix a i vytvořit CFScript.txt.
Program ComboFix jsem spustil. Tentokrát proběho testování i vytváření log souboru bez problémů. Text z log souboru jsem umístil zde viz. výše.
Dále jsem se pokusil opět provést odinstalování avastu pomocí programu aswclear. Odistalace se tentokrá skutečně provedla.
Také se mi podařilo naistalovat nový avast verze 7.
Počítač je nyní plně funkčí.
Děkuji za vaší snahu.
Až mi to čas dovolí, pokusím se ješte jednou zopakovat postup s programem ComboFix a log sem uložím.
ComboFix už znovu nespouštěj, narážel jsem na to, že při spuštění scriptem musí hlavička logu obsahovat
Spuštěný z: c:\users\xxx\Desktop\ComboFix.exe Použité ovládací přepínače :: c:\users\xxx\Desktop\CFScript.txt
Jestli ti všechno funguje, tak použij
Stáhni a spusť T-cleanerhttp://vyosek.ic.cz/pro_usery/T-Cleaner.exe - uklidí po použitých čističích.
Po spuštění ignoruj případné varování antiviru - je to v pořádku
Po provedení akce T-cleaner smažeš
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
Díky, vašeho doporučení jsem se držel a dle vaší rady jsem použil T-cclear.
Odstranil jsem dva soubory.
Také jsem si od vás stáhl novou verzi 3 programu Cclear.
Nyní si ješte hlavu lámu, co dokáží ostatní vaše programy?
SAS - MBAM - MWAV - VT - SVI - Ccleaner - CureIt - RSIT - AVPTool
RSIT a HJT ( od JaRona) jsem již použil a vím o co jde. Cclear běžně používám.
O další programech, které využívá moderátor JaRon jsou Avenger a TDSSkiller, také nevím nic.
Ještě dodám: Počítač je po provedení vašich rad moderátoru je mnohem svižnější. Jsem vážně moc spokojen.
Díky za vše a pokusím se vás pokud to půjde doporučovat.
J.V.
dakujem kolegovi za zaskok
s tym co mame v podpise si hlavu nelam, je to tam pretoze patria medzi najviac pouzivane pri praci na fore,
vacsina z nich ma aj popis, niektore su specificke, iba pre niektore pripady ,,,
radi sme pomohli