Dobrý den,
moc vás prosím o radu, potřebuju celkem nutně přeinstalovat windows, musim naformatovat C, při vloženi DVD, mi to normalne napise libovolnou klavesou spustite obsah DVD ale ať mačkám co mačkám, spustit nic nejde. Před rokem jsem to normálně nainstaloval a ted tohle. Děkuji za rychlou pomoc.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nejde spustit instalace win 7.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
-
- Návštěvník
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde spustit instalace win 7.
Dobrý večer 
tady bych to viděl na problém USB klávesnice, že ji máte? Někdy se stane, že klávesnice nereaguje přes načtením windows a ovladačů usb.. Zkusil jste jít do biosu? Pokud se tam dostanete ( kvůli klávesnici ) , tak zapněte USB Support či něco podobného jako USB Keyboard atd. Je to podpora USB klávesnice

tady bych to viděl na problém USB klávesnice, že ji máte? Někdy se stane, že klávesnice nereaguje přes načtením windows a ovladačů usb.. Zkusil jste jít do biosu? Pokud se tam dostanete ( kvůli klávesnici ) , tak zapněte USB Support či něco podobného jako USB Keyboard atd. Je to podpora USB klávesnice

Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeni
Neváhejte a podpořte forum ZDE.
Pravidla fora: č.1 a č.2

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:

-
- Návštěvník
Máte pravdu, už jsem to zapnul a vše funguje. Díky
- chodnik74
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
Rádo se stalo, mohu pro vás v tuto chvíli ještě cokoliv udělat? 

Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo 
>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji:
| 
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte.
Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! 
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeni
Neváhejte a podpořte forum ZDE.

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal
Doporučuji: