Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zasekavanie systemu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Zasekavanie systemu
No po restartu mela probehnout kontrola disku a pripadne opravy, byly tam nejake nalezy 

no ten test trval hodne dlho tak som nebol stale pri notebooku, ale našlo 4 nálezy.
No ty nalezy by souhlasily s HDTune...mozna je i win dokazal opravit...
ale kazdopadne disk neni OK a poskozeni se bude rozrustat a disk pujde do kytek tak jako tak a urcite
ale kazdopadne disk neni OK a poskozeni se bude rozrustat a disk pujde do kytek tak jako tak a urcite
ďakujem moc za pomoc. nemam dať ešte otestovať HDD cez HD Tune? Alebo to dať priamo do servisu? Inak tento notebook som už mal raz v oprave, taktiež kvôli chybnemu HDD.

Dám si na to pozor, lebo ak mam byť uprimný, pred tým som si to číslo neodpisal ani som si nič nefotil, tak je mozne ze ho ani nevymenili. Ďakujem ešte raz. ak by som mal problem, tak sa ozvem
Pekný večer

Neni zac, rado se stalo 

tak som písal do servisu a notebook chcu na diagnostiku. na mail, ze bude vadný HDD mi odpísali
"Jedna sa o to, ze kazdy vyrobca ma urceny minimalny pocet chyb (sektorov) na HDD. Ak HDD nesplna tento pocet nieje mozne ho menit zarucne aj ked sa moze v testovacich programoch javit ako vadny."
no tak som zvedavý, čo s tým urobia. Ale ak s diskom nič nespravia, tak to nenechám len tak. V tej vete si riadne odporuju. Ak sa javí ako vadný, tak ho nemozem vymenit, lebo nesplna potrebne percento poškodenia. To je na hlavu nie??? No podom dalsie info ked sa vráti zo servisu.
"Jedna sa o to, ze kazdy vyrobca ma urceny minimalny pocet chyb (sektorov) na HDD. Ak HDD nesplna tento pocet nieje mozne ho menit zarucne aj ked sa moze v testovacich programoch javit ako vadny."
no tak som zvedavý, čo s tým urobia. Ale ak s diskom nič nespravia, tak to nenechám len tak. V tej vete si riadne odporuju. Ak sa javí ako vadný, tak ho nemozem vymenit, lebo nesplna potrebne percento poškodenia. To je na hlavu nie??? No podom dalsie info ked sa vráti zo servisu.
Boha jeho, co na to rici
Tohle fakt nema obdoby - disk mate pokazeny ale ne moc, takze jej nebude opravovat...

Tohle fakt nema obdoby - disk mate pokazeny ale ne moc, takze jej nebude opravovat...

tak notebook sa mi vrátil zo servisu a na moje prekvapenie mi ten HDD vymenili. takže spokojnosť 

No neni mozna, tak posilam malou gratulaci