mám problém s Windows 7 64bit sp1.
Včera jsem zkoušel vypnout UAC, a už jsem ho nezapnul, a dnes mi nenaběhl Windows, naběhne černá obrazovka s kurzorem, a nic víc, to samé i nouzový režim.
Dodám, že Windows už měl pošlozený bootmgr, jeho oprava (bootrec/fixmbr,fixboot... ani nahrazením souboru-přeš hirens boot) nepomohla, ale Windows mi naběhl když bootoval z instal cd (nemačkal sem klávesu pro instalaci), tak jsem problém přestal řešit.
Přes instalační cd abych systém obnovil mi nenajde instalaci windows (na úvodní obrazovce když dám opravit win se oběví, ale nepustí mi dál), přes příkazový řádek do kterého se dostanu - bootrec/rebuildbcd mi ukáže počet instalací 0. Nějaké rady sem dneš našel a zkoušel, a pomocí nějakých příkazů dostal 1 instalovaný systém

Chtěl jsem sem vložit log, jenže přes Hirents boot mi vyjede jen z tich provizních winů.
Zkoušel jsem i combofix, jenže ten my vyhodí že nalezl rootkit a restartuje, kontroloval jsem i jinými programy na hledání breberek, ale ty mi nic nenašli (někde jsem četl že může vadit daemon?)
Je ještě Windowsům pomoci nebo reinstal? Nechci reinstalovat

Omlouvám se za chybky, a děkuji za nějaké nápady