Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Není zač.
A příště nemusíte zakládat další topic, ten Váš disk bychom tu pořešili .
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Ok ja jen že ten disk je švagra tak jsem to chtěl dát zvlášť
Windows 7 64bitový (6.1,sestavení 7601)Service Pack 1
Procesor: Celeron Dual-Core CPU T3100 @1.9Ghz 1.90
Paměť ram:4GB. HDD 500GB Avast free , Dokud žiješ, uč se! Nečekej, že moudrost s sebou přinese stáří.
Na průšvihy mám talent od přírody
Doporučuji:Cclener, MBAM email:karlospatmat@seznam.cz
-------------------------------------------------------------------------------------- Dobrá nálada nevyřeší všechny tvoje problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si jí udržet.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.