Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Dokola se restartuje počítač.

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Patrik565
Návštěvník
Návštěvník

Dokola se restartuje počítač.

#1 Příspěvek od Patrik565 »

Dobrý den,
nainstaloval jsem si Daemon Tools Lite, instalace proběhla bez problému ale když požadovala restart tak jsem počítač nechal restartovat a hned co se začínal počítač zas zpouštět a virtuální mechanika načítat tak se počítač restartoval znovu a pak zase znovu a zase znovu co s tím potřebuju virtuální mechaniku na nainstalování hry s koncovkou .mds,.mdf ale jak když nejde ta mechanika vyřešil jsem to tak že na začátku jsem spustil procesy a dal jsem rychle ukončit proces dtlite a pak odinstaloval tak co s tím ? jestli je to počítačem neni zrovna extra silný windows xp,procesor amdathlon(tm)XP 1.21GHz,1,00Gb RAM Grafika RadeonX1650 Series.

davidrohusch
3. Stupeň Varování

Re: Dokola se restartuje počítač.

#2 Příspěvek od davidrohusch »

Ovšem jestli to chceš na legální hry nebo ne :D podle pravidel se tu warez a hry neprobírají
Někdy mám chuť být rádcem ale od 2let jsem na pc proseděl bez thoo abych se někdy aspoň koukl do Tento Počítač....

NIKDY NEPOUŽÍVEJTE COMBOFIX BEZ POUŽITÍ RÁDCŮ

CCleaner : http://www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/st ... t=4f647edc
ComboFix(nepoužívat bez rádců) : Odkaz dostanete po doporučení rádců od rádců
A hlavní stránka týhle úžasný stránky : http://www.viry.cz

vyosek
VIP
VIP

#3 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

nejen ze warez se nezabyvame, ale hrami tez ne - http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=5&t=64194
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Patrik565
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od Patrik565 »

Dobře no ale proč mi tedy dělá ten daemon tools s počítačem opakovaný restart

vyosek
VIP
VIP

#5 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Pouzijte WhoCrash dle kolegy
Roli píše:použij WhoCrashed

po spuštění klikni na Analyze,

aplikace po chvilce vytvoří zprávu o příčině pádu, kterou mi sem nakopíruj.
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět