Vypínání NB po lupnutí v obrazovce a další..
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Vypínání NB po lupnutí v obrazovce a další..
Jinak pisu z NB sveho spolubydliciho,ktery ma stejnou wifi jako ja.Tudiz musi byt problem nekde v PC a ne poskytovateli.. Co jsem smazal tu aviru,tak od te doby to nejde..
Podle toho prvniho..nastaveni DNS mam na automaticky,stejne jako NB spolubydliciho.. Nejake jine moznosti nez ten posledni clanek co jste mi dal by nebyli?:-) hrozne dlouhe a hrozne obecne..
Tak uz jsem postoupil do dalsiho levelu
po "obnoveni" systemu se mi windows uz ani nechce zapnout v normalnim rezimu (na vterinu mi vyskoci jakesi modre okno,restartuje se PC a naskoci mi pokyn k oprave PC,ktery mi vypise ze nelze to opravit-dalsi body pro obnoveni systemu jiz nemam) takze ted muzu byt jen v nouzovem rezimu a ma otazka zni jak mohu preinstalovat windows?Sic CD mam,ale pri restartu se mi CD nenacte ikdyz mam nabootovane 1. CD-DVD.. kamarad ze stejneho CD win uz nainstaloval a slo mu to normalne,ale bojim se ze mechaniku mam spatnou.. nevim co s tim vubec :/
Jinak ten prikaz pro restartovani IP mi s netem nepomohl..
Jinak ten prikaz pro restartovani IP mi s netem nepomohl..
Dle meho je tam poskozena nejaka soucastka, proto to i lupe a ted treba ani nenabiha...u HW zavady samozrejme reinstal nepomuze a je treba servisu

Přispějete na provoz fóra?