CharlesXXX píše:no jasné no zkusím to nejak poresit a ozvu se , jo?Pavuk29 píše:Vies ze by mi fdost pomohlo keby ze vylucime chybu monitora?
ted jsem jeste prisel na to , nevim jeslit to pomuze ale možná jo, kdyz jsem zapl obyc hru Soliter tka mi to hodilo tabulku a v ni "Hardwarová akcelerace je bud zakazaná, nebo není podporována ovladačem grafické karty, což by mohlo snizit výkon hry. Presvedcčete se ze mátenainstalovaný nejnovejsi ovladač grafické karty (což mám) a že je zapnuta hardwarová akcelerace", a nevím jak najit tu hardwarovou akceleraci ci co to je a jeste kdyz jsem u toho tak pokaždé kdyz zapinám komp tak dole mi nejede tabulka o tom "zablokování CxVCap, Video capture driver" a tam se pise" Tento ovladač je blokován kvuli problemum s kompatibilitou. Zjistete online, zda jsou na webu Microsoft k dispozici řešení. Pokud jsou resení nalezena, zobrazi systém Windows automaticky web obsahujici seznam postupů, které muzete pouzit (nic jsem nenasel ani komp nenasel)
a pod tim to pokracove info o tom ovladaci:
Ovladac: CxVCap, Video Capture Driver
Vydavatel: Conexant:
Umístení: není k dispozici
Je nainstalován ovladac, který zpusobuje potize se stabilitou systemu. Ovladac bude zakazan. Požádejte vyrobce ovladače o aktualizaci, která je kompatibilni s touto verzi systemu windows.
Tak prave nevim ze jelsit bud antivirak to nazakazel tyhle kroky na aktualizaci, tak se to seklo a proto tohle vsechno a nebo já uz fakt nevim:-(