Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o kontrolu. Děkuji moc
Zdravím. 
Má vůbec cenu se na to koukat a psát návody, když je stejně nedokončuješ? Minimálně poslední dvě prohlídky s kolegou Rudy jsi tedy nedokončil.
Nehledě na to, že u Tebe vidím už tak aspoň pátý počítač. Máš servis nebo co?!

Má vůbec cenu se na to koukat a psát návody, když je stejně nedokončuješ? Minimálně poslední dvě prohlídky s kolegou Rudy jsi tedy nedokončil.

Nehledě na to, že u Tebe vidím už tak aspoň pátý počítač. Máš servis nebo co?!

-
- Návštěvník
Re: Prosím o kontrolu
Tak za to se omlouvám ale určitě to nebylo schválně. U těchto příspěvků než mi došla odpověď tak jsem pročistil co jsem dovedl já. A pak už jsem vrátil počítač. Takže jsem neměl jak dokončit. ale beru že jsem mohl alespon napsat. A servis nemám. Počítače jsou většinou sousedů, kteří to umí akorát zapnout.
Re: Prosím o kontrolu
Zdravim
A proc jste ten uvodni prispevek editoval

A proc jste ten uvodni prispevek editoval