Všechno se mi v počítači množí!!!
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Všechno se mi v počítači množí!!!
Tak beru zpatky! Kdyz jsem zacala uklizet pocitac a ukladala jsem ty stahovane soubory, tak opet zacal blikat ten radek, kam se pise nazev souboru, ktery ukladame. Co s tim?! 
Nastava problem kdyz ukladate ze vsech prohlizecu 
Aha, to nevim. Pouzivam pouze Firefox. Jaky prohlizec byste mi doporucil Vy?
Zkuste Operu nebo G Chrome
Dobry den,
zacala jsem pouzivat G chrome, tak je to s tim ukladanim soubru lepsi.
Ted mam ale problem s jednom z tech uklizecich programu s TFC. Kdyz ho spustim, tak se objevi Stopping Running Processes. Pak se ten program zasekne a nic se nedeje...
zacala jsem pouzivat G chrome, tak je to s tim ukladanim soubru lepsi.
Ted mam ale problem s jednom z tech uklizecich programu s TFC. Kdyz ho spustim, tak se objevi Stopping Running Processes. Pak se ten program zasekne a nic se nedeje...
zdravim
TFC klikne preskocte, neni to bezpodminecne nutny krok
TFC klikne preskocte, neni to bezpodminecne nutny krok
Opět Vás zdravím. Zjistila jsem, že problémy s počítačem přetrvávají. I když jsem zkusila jiný internetový prohlížeč (G chrome), tak to při ukládání stejně pořád bliká. A také mi stále nefunguje např. program Picasa (viz přiložená fotografie dříve). co bych měla udělat teď?
Předem děkuji za odpověď a přeji krásný den
lp
Předem děkuji za odpověď a přeji krásný den
lp
Thle na problem haveti nevypada jiz
Zkusil bych opravnou instalaci - ta prepise cast systemovych souboru a registru ale data zustanou zachovana - postup zde http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=46&t=41036
Zkusil bych opravnou instalaci - ta prepise cast systemovych souboru a registru ale data zustanou zachovana - postup zde http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=46&t=41036

Přispějete na provoz fóra?