Chcel by som sa spýtať, pretože mi určite bude vedieť poradiť.
Chcem si kúpiť ku PC LCD monitor. No a možno by som ho chcel v budúcnosti využívať, aj ako televízor. takže moja otázka je, či sa to dá, aj keď monitor nemá TV tuner. Resp. načo presne je ten TV tuner. Pretože k súčasnej TV máme satelit pripojený iba cez HDMI a tento monitor HDMI má, tak či by nestačilo len to?
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Ešte by som sa chcel opýtať, čo presne znamená "Full HD", pretože som si myslel, že je to možnosť vysokého rozlíšenia (1920x1080). No a prvý monitor nemá napísané Full HD a druhý áno (a oba podporujú to rozlíšenie). Tak, aký je medzi nimi rozdiel?
Full HD vždy znamená vysoké rozlišení. To že to někde není uvedeno na monitoru samém, ještě neznamená, že to nezvlédé. Důležité je vždy přečíst si tech. údaje a hlavně to, v jakých režimech je FullHD režim podporován. Mezi oběma monitory žádný podstatný rozdíl nevidím.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.