Snad jsem to moc nezamotal

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Skryte soubory
Moderátor: Moderátoři
-
o.n.y.s.e.k
- Návštěvník

Skryte soubory
Zdravim vas. Muze mi prosim nekdo napsat nejaky jiny navod na zobrazeni skrytych souboru? Mam externi 149gb hdd a vcera jsem si ho pomoci programu Acronis sloucil do jednoho celku a zformatoval. Pote se mi objevilo ze mam 1gb na disku obsazeno. Pomoci pruzkumnika jsem zvolil ukazat skryte soubory ale nic se mi neobjevilo. Kdyz kliknu mysi na disk a zvolim VLASTOSTI tak mi stale pise ze mam 1gb pouzito. A jak je dole ten "kolac" co ukazuje kolik mista je volneho a kolik obsazeno tak tam je ze nemam ani MB obsazeno.
A dik za odpovedi......
-
Vrtule
- Přítel fóra

- Kontaktovat uživatele:
Re: Skryte soubory
Zdravím,
ten disk byl původně rozdělen na dva oddíly?
Řekl bych, že za ten 1 GB budou moci interní struktury souborového systému, případně ne příliš dobře vytvořený oddíl, který vznikl tím sloučením. Tím chci říci, že za to žádné skryté soubory nebudou odpovědné.
ten disk byl původně rozdělen na dva oddíly?
Řekl bych, že za ten 1 GB budou moci interní struktury souborového systému, případně ne příliš dobře vytvořený oddíl, který vznikl tím sloučením. Tím chci říci, že za to žádné skryté soubory nebudou odpovědné.
GitHub (https://github.com/MartinDrab)
-
Vrtule
- Přítel fóra

- Kontaktovat uživatele:
Zkuste se podívad do Ovládací panely | Systém | Nástroje pro správu | Správa počítače | Disková úložiště. Tam byste měl vidět rozložení oddílů na tom disku a volné místo mezi nimi (popř. volné místo kolem toho jednoho oddílu).
GitHub (https://github.com/MartinDrab)
-
o.n.y.s.e.k
- Návštěvník

Dekuji za odpoved ale dle vaseho navodu jsem se nikam nedostal. Mam win7 a navic v anglictine. Takze jsem uplne mimo. Chtel jsem si stahnout cestinu do windows ale pro Win7 home office asi neni.....
Přispějete na provoz fóra?