Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Kaspersky obnova acronisem
Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Kaspersky obnova acronisem
Dobry den pokazde kdyz obnovim ze zalohy(acronisem) a zadam legalne drzene cislo tak mi nazkoci znova 365 dni
setkali jstese stim uz nekdo nebo to po 365 dnech zkonci i kdyz to pak bude ukazvat jeste treba 200 dni(rok ji jeste nepouzivam ale je zvlastni ze se tam ukazuje).

Re: Kaspersky obnova acronisem
Zdravim
Zkuste kontaktovat tech. podporu Kasperskyho co na to reknou

Zkuste kontaktovat tech. podporu Kasperskyho co na to reknou

Nebojte se stačí jedna či dvě aktualizace a popvídání si kašperáka s webem a naskočí spravně pokud nebyla zakoupena multilicence
To se vam muže stát pokud jste kupoval na aukru tam to totiž funguje tak že nakoupí pro hromadu PC a pak ji rozprodávají po jedné a tím nastane to že vlastně jim vyčerpáváte multilicenci
No a někdo po vás kdo si ji koupí od stejnýho prodejce nejde najednou aktivovat
Toť jen ve zkracení na vysvětlenou a proč k tomu dochází

No a někdo po vás kdo si ji koupí od stejnýho prodejce nejde najednou aktivovat
Toť jen ve zkracení na vysvětlenou a proč k tomu dochází

Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA
SENECA
To je asi ten pripad stou multilicenci (zakoupeno na aukru) je to vubec legalni nebo(popolegani) mam doklad o koupi atd i kdyz jen ve forme emailu.Myslite ze bych se mel bat nakupovat takove to licence a kdyz je aktivovana uz se nemuze stat ze mi nepojede(pri dalsi obnove) da se to nejak zazalohovat aby is to pamatovalo moje pc???Dekuji za odpoved.
A co kdyz pouzije nekdo tu licenci na 20 pc to jim pak vycerpa vsechny a co stim kdyz si to pak nekdo zakoupi??
Reklamuješ u prodejce na aukru No a buď je solidní anebo podvodník buď dá nové číslo nebo tratíš
Osobně vyplatí se koukat na komentáře
Z kamennýho obchodu se ti toto nestane a pokud jsou vyprodeje i tam se nechá sehnat laciněji
Osobně jsem nedavno koupil licenci na NIS v kameným obchodě pro 3 pc na jeden rok za 500 Kč ale byla to licence na 2009
verzi si stahnu a číslo platí Takto je to nejrozumější nakup .
Osobně vyplatí se koukat na komentáře
Z kamennýho obchodu se ti toto nestane a pokud jsou vyprodeje i tam se nechá sehnat laciněji
Osobně jsem nedavno koupil licenci na NIS v kameným obchodě pro 3 pc na jeden rok za 500 Kč ale byla to licence na 2009
verzi si stahnu a číslo platí Takto je to nejrozumější nakup .
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA
SENECA