Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zvuk při TS, Ventrilu atd.

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
BADBOYSFAMILY
Návštěvník
Návštěvník

Zvuk při TS, Ventrilu atd.

#1 Příspěvek od BADBOYSFAMILY »

Ahoj lidi, předem se omlouvám pokud jsem téma založil špatně, jsem tu popdví.... :o) a teď k věci.

Mám problém, že když se připojim na jakýkoli komunikační kanál třeba teamspeak nebo ventrilo, tak když mluvim a někdo promluví současně , tak všem zní ozvěna a slyší sami sebe , ale já všechny slyšim normál. Nastavení teamspeaku a ventrila jsem zkoušel stejně tak jako maj všichni a přesto mi to dělá. Nevíte v čem je chyba ? Kde co nastavit ? Díky moc za odpověd Honza :o)

Marek-26
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Zvuk při TS, Ventrilu atd.

#2 Příspěvek od Marek-26 »

BADBOYSFAMILY píše:Ahoj lidi, předem se omlouvám pokud jsem téma založil špatně, jsem tu popdví.... :o) a teď k věci.

Mám problém, že když se připojim na jakýkoli komunikační kanál třeba teamspeak nebo ventrilo, tak když mluvim a někdo promluví současně , tak všem zní ozvěna a slyší sami sebe , ale já všechny slyšim normál. Nastavení teamspeaku a ventrila jsem zkoušel stejně tak jako maj všichni a přesto mi to dělá. Nevíte v čem je chyba ? Kde co nastavit ? Díky moc za odpověd Honza :o)
Dobrý den,
Nejčastěji to je vazba mezi mikrofonem a reproduktory. Je potřeba stáhnout u reproduktorů hlasitost a nasměrovat je tak, aby je mikrofon nebral a snížit citlivost mikrofonního vstupu. Nejlepším řešením jsou sluchátka.
A pokud máte sluchátka a stále to dělá, tak zkontrolujte zda je v nastavení hlasitosti vypnut mikrofon u přehrávání. Musí být zapnut jen u nahrávání :)

Odpovědět