Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
prosím o kontrolu-pc je strašně pomalé
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: prosím o kontrolu-pc je strašně pomalé
napsalo mi to že to nejde spustit a zeptalo se to jestli to chci naplánovat při příštím spuštěním. Dal jsem ano a restartoval pc. Nevím co to mělo udělat ale zdá se mi že nic
dejte tedy chkdsk c: /r - opet bude zminka jako minule, dejte A a enter, nasledne restart
provedeno,trochu to trvalo 

Super, ono to trva nez se prechroupe celej disk jestli neni poskozeny, nastala nejaka zmena 

no nejsem si jistej,pořád všechno trvá. Ale rozhodně je to lepší než na začátku,holt je to už stará šunka 

Tak test ramek proběhl naštěstí v pohodě, 0 chyb 

Co presne trva PC dlouho, pri jake cinnosti je pomale
Je pomale i v nouzovem rezimu 

dá se říct že všechno. Používám ho jenom na internet a mám ho připojený na tiskárnu takže nepoužívám nějaké náročné programy. Na internet používám operu a když mu pak trvá třeba i vytvoření nové záložky tak je to na nic. To že dlouho nabíhá bych přežil.
jinak v tom nouzovým režimu se to zdá lepší 

Zkousel jste jine prohlizece 

samozřejmě,například Mozilu,Google Chrome i IE
Zda se lepsi nebo je to lepsiSchelbyGT píše:jinak v tom nouzovým režimu se to zdá lepší

Ja tam uz zadnou skodnou nevidim

Určitě je to tam lepší. Táta který ne ten počítač chodí častěji,ale teď tam dlouho nebyl,všiml si toho hned že se to zlepšilo. Ptal se mě jestli jsem to přeinstaloval. Tak už to necháme
Děkuji Vám moc za ochotu a že jste mi pomohl. Bylo by možné sem hodit o víkendu log notebooku mé přítelkyně? taky zanedbávaný 

Jasny, s ntb neni problem...do predmetu dejte "pro vyosek" a ja na to mrknu
Jinak neni zac, rado se stalo
Jinak neni zac, rado se stalo