Problem s HD
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Problem s HD
V tom pripade mam uz vse hotove. Havet ktera tam byla byla uplne z jineho PC a ten kamaraduv PC jsem nedavno procistoval ale jen avastem, ccleanerem a pouzil jsem MBAM, ktery potom uz nic nenasel. Tak zatim dekuji moc za pomoc, kdyby se neco stalo po pripojeni HD k jeho pocitaci tak bych opet napsal. Jeste jednou dekuji.
Nic se nedeje, ja pisu bezne bez hacku a bez carek
Kdyby neco, tak napiste
Kdyby neco, tak napiste
HD byl včera připojen do PC majitele a zatím bez problémů. Když jsem se jej ptal tak z dřívější doby když si ten HD připojil do počítače tak si nechal disk naformátovat a znova nainstalovat windows. Poté HD nechal ležet kde je dokud mě jej nedal do ruky. Ted je to bez problémů.
Diky za info
Pokud tedy nejsou problemy ci dotazy, je to z me strany vse
Pokud tedy nejsou problemy ci dotazy, je to z me strany vse

Přispějete na provoz fóra?