Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Asi jsem to napsal moc unáhleně, ničeho jsem si od té doby vlastně nevšiml.
Zatím to vypadá hodně dobře dobrá práce
Můžu ještě dotaz, kámoš kterému se děje úplně to samé mám poradit odinstalovat ten doplněk? Nebo doporučíte něco jiného? Jak tedy likvidovat ten vir? Mám ho odkázat na toto forum?
Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
Panel registry
dejte Hledej problémy
nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
Panel nástroje
Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy
CCleaner doporucuji pouzivat cca jednou za tyden
A melo by to byt vse pokud nejsou problemy ci dotazy
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Okey, řeknu mu at si to odinstaluje a třeba to bude stačit
Jdu udělat to co jste popsal, akorát jak mám problém s těma restartama tak to bude chvíli trvat. Myslíte, že by to šlo nějak řešit? Mám winXP a když dám start ---> vzpnout ---> restart tak se objevi normalne : odhlasovani ---> ukladani nastaveni ----> vypinani a v tu chvili to zamrzne a muzu cekat klidně půl hodiny a nic, musím restart tlačitkem. Asi budu muset přeinstalovat windows a snad to pomůže
Zkuste jeste tohle na vypinani a pripadne zkusim jeste kontaktovat kolegu
HKEY CURRENT USER/ControlPanel/Desktop a zde změň hodnotu AutoEndTasks na 1
Tento postup zajistí,že windows budou aplikace,které neodpovídají ukončovat automaticky.
Ve stejném okně otevři položku HungAppTimeout a zadej údaj v milisekundách,který jsi ochoten čekat na ukončení aplikace (číslo 5000 znamená 5 sekund). Nastav třeba 2000
Ve stejném klíči poklepej na údaj WaitToKillAppTimeout a změň údaj 20000 (20 sekund) na hodnotu od 2000 do 4000. Tento údaj znamená čas,jak budou Windows dlouho čekat na aplikaci,která neodpovídá.
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Ano vše jsem udělal, vyčistil a tak.
Akorát v tom CC - registry nešel opravit nějakej ImgePatch, ale to je něco, co souvisí s avastem takže asi v pohodě
ještě mrknu na to vypínání PC a zkusím to udělat tak jak jste popsal.