Zdravím,potřeboval bych poradit a pomoct se svým PC.Asi tak dva měsíce pracuje hrozně pomalu,pořád "šrotuje" a to i když nic nedělám.A internet je úplně odepsaný,je totálně zpomalený,můžete si udělat kafe a oběd a stejně vám ještě nenaskočí prohlížeč.Při spouštění videí na youtubu,mi celý net zamrzne a nehnu s ním.Při koukání na filmy,se mi filmy sekají tak,že se na to nedá dívat,ve rách mám hrozně zvýšené pingy.S internetem nikdy takové problémy nebyli,tak bych potřeboval pomoct.Moc s PC neumím,tak jsem jen smazal nějaké zybtečnosti jako jsou hry,filmy atd. defragmentoval a pomocí Avast odvirovával PC(našlo to mnohem méně virů,než obvykle)
Tak prosím poradte mi nějak děkuju,jsem nezkušený,takže je to se mnou těžký
Zasekaný internet,často padá,dlouhé odezvy
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- stell
- VIP in memoriam

- Místo/Bydliště: SK-REVUCA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zasekaný internet,často padá,dlouhé odezvy
Ahoj
1. Spustiť príkazový riadok ako správca:
2. Stlačte klávesy Win+R
3. Zadajte príkaz cmd.
4. Podržte kláves Shift+Ctrl a stlačte Enter.
5. Do čierneho okna skopírujte tento príkaz.stlačte Enter.
Vloz sem log z combofixu
http://www.bleepingcomputer.com/combofi ... t-combofix
1. Spustiť príkazový riadok ako správca:
2. Stlačte klávesy Win+R
3. Zadajte príkaz cmd.
4. Podržte kláves Shift+Ctrl a stlačte Enter.
5. Do čierneho okna skopírujte tento príkaz.stlačte Enter.
Kód: Vybrat vše
%windir%\system32\wbem\wmic.exe partition get name,bootable,size,type > "%userprofile%\plocha\disk.txt"http://www.bleepingcomputer.com/combofi ... t-combofix
sry,ale jsem úplnej lamer a k tomu,ještě ted několik dní bez netu,jak se přihlásit jako správce a která klávesa je win?
- stell
- VIP in memoriam

- Místo/Bydliště: SK-REVUCA
- Kontaktovat uživatele:
mas tam nakresleni logo WIN

Přispějete na provoz fóra?