Zdravím,nevím co se stalo,ale mám "líný počítač".
K věci,pokaždé když zapnu počítač tak se normálně spustí,problém je,že nechce načítat ostatní.Pokaždé to načte jen Antivir a zbytek ne.Jakmile spustím program,neotevře se.Prostě nenačítá,využití CPU v tu chvíly je mezi 2-4% což je velice špatné.Jistě znáte tu kontrolku,když počítač nic nenačítá-nesvítí,když něco načítá bliká,když svítí neomezeně načítá ale nestíhá,v tu chvíly mě nesvítí vůbec,prostě nenačíta,cca po 10 minutách se opět vzpamatuje a začne normálně pracovat,vše poté naběhne v pořádku.
Log jsem posílal včera ale nějak mi to nepomohlo,Viz.:http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=30&t=118501
Předem moc děkuji.
"Líný počítač"
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
"Líný počítač"
První cesta vede VŽDY do nastavení 
Re: "Líný počítač"
Zdravim
Kolega jeste ale ani nedokoncil celou kontrolu, pokracujte tedy prosim v puvodnim tematu s nim a napiste mu tam pripadne problemy.
Reseni problemu jednoho PC vede jen ke zmateni pomocniku.
Dekuji za pochopeni
Kolega jeste ale ani nedokoncil celou kontrolu, pokracujte tedy prosim v puvodnim tematu s nim a napiste mu tam pripadne problemy.
Reseni problemu jednoho PC vede jen ke zmateni pomocniku.
Dekuji za pochopeni
V pořádku....(vyosku vidím že pořád a neustále odvádíš super práci
) 
První cesta vede VŽDY do nastavení 
Neni zac, snazim se foru vracet duveru kterou do me tym vlozil 

Přispějete na provoz fóra?