Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Facebook virus

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Facebook virus

#16 Příspěvek od Rudy »

Zkuste obnovu systému k datu, kdy korektně fungoval.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

lordboos
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od lordboos »

Chyba je v tom, že dáváte aplikacím na facebooku svolení k nějakým akcím, a zřejmě jste si ani nepřečetl k čemu přesně to povolení dáváte a dal jste povolení k zveřejňování příspěvků vaším jménem.

Jděte na Facebook -> Nastavení soukromí -> Aplikace a webové stránky -> Upravit nastavení -> Aplikace, které používáte -> Upravit nastavení -> U všech Aplikací které tam najdete a nevíte k čemu slouží nebo je nepoužítáte dejte ODEBRAT (tlačítko X u každého záznamu).

Toto by mělo vyřešit váš problém. Příště čtěte, k čemu facebook aplikacím dáváte povolení a tohle se vám již nestane.

master007
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od master007 »

Larboss: No myslíš, že mě to nenapadlo? já je odebral a nikdy jsem jim povolení nedal!! Vždy je tam ta stránka s povolením asi tak 2 vteřiny a poté se to prostě přeneslo. Zas tak blbý nejsem, ale děkuji...
Rudy: Vrátil jsem se na 29.12. Normálně se to udělalo, ale pak se to restartovalo a napsalo to tuto chybovou hlášku: Systém nemůže nahrát uvedený soubor (0x80070002) následně to spustilo opravu chyb. Poté se to vyplo. Tak jsem to zapnul, ale windows už nenaskočili. Místo toho se objevila černá obrazovka s bílým kurzorem a napsalo to: Insert Bootable disk. Nic jiného dělat nešlo, mačkal jsem všechny klávesy F (1-12) Ale nic. Tak jsem se naštval a zmáčkl jsem tlačítko One key Recovery od Lenova a tam jsem přeinstaloval systém. Žádná velká škoda. Moc jsem tam toho neměl a filmy jsem si zálohoval, takže v poho. Stejně by mě zajímalo co to bylo. Každopádně moc dík za veškerou pomoc!! Vážim si toho na jiných fórech, to nikdo neřešil

P.S. FB už my napsalo že tam mám malware a jestli používám antivirus, tak jsem se pousmál a dal jsem přeskočit.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Rudy »

Co tam bylo, už nezjistíme. V každém případě navíc tam byla nějaká systémová chyba. Nemáte zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

master007
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od master007 »

Ještě když se za tím ohlédnu zpátky, tak mě napadlo, že přihlášení do mé emailové stránky trvalo mnohem déle než obvykle! A rychlost netu s tím nemá nic společného. Nemohli se nějak nabourat do mého mailu?
Děkuji moc a

P.S. Tento "vir" zaplavil celý světový FB, už to chytli i mý kamarádi. Netušíte alespoň co to může být? Každopádně díky moc a omlouvám se za Váš čas.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Rudy »

Nabourat se je možné do čehokoliv. Pokud se tak stalo, můžete očekávat, že baším jménem se někde objeví e-maily a vy o nich nebudete vědět. Pro jistotu si změňte heslo.

Jen ještě poznamenám: tento problém není standardní FB virus. Ten vypadá jinak a má jiné projevy a jiné stopy v logách.

Varování:

Odpovědět