Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
zabrzdeny NTB, caste padani ve sleep rezimu, atd...
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: zabrzdeny NTB, caste padani ve sleep rezimu, atd...
OK, budu čekat
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Tak to zatim s Avastem drzi. Ani jednou mi to jeste nespadlo. Ale nemam porad zapnuty ten verifier, tak stridave, protoze se s nim vubec neda pracovat, je to hrozne zabrzdene a nekdy ani nemozne neco delat. Neda se jeste udelat nejaky kompromis v nastaveni toho verifieru, treba hlidat jen nektere ovladace, at ho muzu mit zapnuty jeste nejakou dobu porad? Diky.
Ten Verifier úplně deaktivujte. Když tam bude problém, spadne to i bez něho, tak jako předtím.
Zatím to ale vypadá, že za to mohl ten Eset.
Zatím to ale vypadá, že za to mohl ten Eset.
Dobře, nechám ho vypnutý. Snad ano, snad to bylo tím. Je možné, že to dělal ten eset až od určité aktualizace? Mám pocit, že mi to z ničeho nic začalo padat až od konce srpna letošního roku. Předtím se mi to Vůbec nestavalo ani s Esetem.
Ano, je to možné. S aktualizací se zavedou nové verze ovladačů a pokud je tam nějaká nedokonalost, problém je na světě.
Po další aktualizaci, může problém ustat.
Po další aktualizaci, může problém ustat.
Dobry vecer. Tak, to s tim Avastem porad drzi a zatim to nespadlo. Jaky doporucujete zaver? Je realne pouzivat nejakym zpusobem znovu ten Eset (mam pracovni legalni licenci) nebo by jste radeji doporucil nejaky vhodny free antivir? V pripade, ze Eset uz ne, tak jaky je nejvhodnejsi? Ten Avast? Ted mi akorat dosla zkusebni doba rozsirene verze a mam omezenou free verzi. Dekuji.
Já např. používám AVG, ač ho tu většina kolegů nesnáší. Zatím jsem s ním neměl sebemenší problém.
Pokud by vyšla nějaká aktualizace Esetu, mohlo by to být již v pořádku.
Asi by bylo moudré, obrátit se na podporu ESET.
Můžete ho ostatně zkusit znovu nainstalovat a provést aktualizaci. Je možné, že ta chyba již mezitím byla opravena.
Pokud by vyšla nějaká aktualizace Esetu, mohlo by to být již v pořádku.
Asi by bylo moudré, obrátit se na podporu ESET.
Můžete ho ostatně zkusit znovu nainstalovat a provést aktualizaci. Je možné, že ta chyba již mezitím byla opravena.
OK, kontaktoval jsem Eset a snad budou ochotni to poresit tak jako vy. Jak budu mit dalsi info, hned dam zase vedet. Dekuji.
Tak udajne 8.12. vysla nova verze Esetu a ja ten eset 7.12. vymenil na zkousku za Avast
Tak mam zpet Eset a vyzkousim ho. Pak zase napisu zda to pomohlo. Diky

OK 

Takze, po nekolikadennim testovani je vse OK. Moc dekuji, jste vyborne forum! Posilam pod mym nickem na ucet 107-275600267/0100 prispevek 500Kc.
Za příspěvek děkujeme
.
I za kolegu není zač, pokud by byly problémy, víte, kde nás najdete

I za kolegu není zač, pokud by byly problémy, víte, kde nás najdete

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.