Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zkuste kontaktovat providera, zda-li je u nej vse OK
Prihlaste se do nouzoveho rezimu (restart PC, mackat F8, zvolit Stav nouze s praci v siti) a otestujte chovani netu zde
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
1) Dobře, společnými silami snad toho dosáhneme...
2) S tím by mohl nastat trochu problém, přecházím z jednoho operátora k druhému a nejsem si zcela jist, že by mi tyto informace poskytl (První poskytovatel, dokud se nepřevede linka DSL k druhému poskytovateli )
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
1) Možná, že ano, ale na druhou stranu nechápu, jaktože by pracoval bezproblému druhý PC v domě a pak ještě k tomu notebook s připojením přes WIFI, na těch to jede vše v pořádku.
2) Vyzkoušen nouzový režim s práci v síti a problém přetrvává.
Body 1-5 Provedeno, Bod 6) Drivery aktuální, ( zastaralý sem měl od grafiky a zvukovky, ale ten by toto nezpůsoboval )
Bod poslední a to oprava WinSock, má takový drobný problém, že v uvedeném odkaze sem našel tedy jenom na Windows XP, WinSockFix, moc sem tomu nevěřil, ale dal sem na Vaší radu. Při Fixnutí, mi to napsalo 2x chybu a odpojil se mi internet (žádné nebo omezené připojení), musel následovat reinstall LAN driverů a poté sem si poradil jinak
Manuálně sem resetoval WinSock pomocí těchto 2 příkazů v příkazovém řádku ( samozřejmě spuštěn CMD jako správce )
netsh winsock reset catalog
netsh int ip reset reset.log hit
Vypadá to, že problém (možná) vyřešen, dám ještě k večeru info o výsledku.
Každopádně prozatím velice děkuji za Vaše rady a ochotu pomoci. Moc si toho vážím.
[quote="Arm0r!"
Manuálně sem resetoval WinSock pomocí těchto 2 příkazů v příkazovém řádku ( samozřejmě spuštěn CMD jako správce )
netsh winsock reset catalog
netsh int ip reset reset.log hit
[/quote]
Tohle byl dobry krok
PC sledujte a napiste tedy
Nainstalováno, ale stále dochází k odpojování... Už opravdu nevím, vyzkoušeli jsme toho hodně..
EDIT : Nakonec sem nainstaloval OS Win znovu a zjistil sem, že problém přetrvává. Nejspíše mi odchází Ethernetový adaptér integrovaný na Základní Desce.
I tak však děkuji za ochotu pomoct a kdyby to byl vir, určitě by již výše uvedené postupy, které jste navrhoval pomohli.
Bohužel mi nezbývá nic jiného, než si zřejmě pořídit síťovou kartu novou nebo základní desku ...