Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Probém odinstalace COMODO TIME MACHINE
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Re: Probém odinstalace COMODO TIME MACHINE
Jak se vždy objeví Loading Operating system tak teď se tak hodilo ještě
BOOTMGR is missing
Press Ctrl+Alt+Del to restart
BOOTMGR is missing
Press Ctrl+Alt+Del to restart
Máš připojený ten druhý disk? (s daty)
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Ona totiž to ta automatická oprava zase spíš rozprc.la. Budeš muset ještě jednou do Mini Windows XP, ve správě disků se podívat, jestli je stále aktivní ten oddíl, kde je svazek E: (a jestli je tam stále složka Boot a soubor bootmgr)
Ten druhý disk (tam kde nemáš systém nech zatím odpojený)
Ve svazku na aktivním oddílu prostě musí být bootmgr+ složka boot s BCD souborem.
Ten druhý disk (tam kde nemáš systém nech zatím odpojený)
Ve svazku na aktivním oddílu prostě musí být bootmgr+ složka boot s BCD souborem.
Takže mám nechat zapojený jen E ? Jo a ten soubor když jsem se minule díval tam byl víckrát asi 3x vžcky v jiné složce..
Ano, nech zapojený pouze E: (on pak asi bude mít zase jiné písmeno, ale to je vedlejší)
Na tom disku musí být složka Boot, v ní BCD soubor + nějaká nezajímavá omáčka) a v kořenovém adresáři toho disku musí být soubor bootmgr.
Oddíl musí být nastaven jako aktivní.
Na tom disku musí být složka Boot, v ní BCD soubor + nějaká nezajímavá omáčka) a v kořenovém adresáři toho disku musí být soubor bootmgr.
Oddíl musí být nastaven jako aktivní.
Teď se mi ty disky změnily největší už je normálně C a je tam ten soubor bootmgr 375 KB a je aktivní...
tak zkus nastartovat Windows s tím jedním odpojeným diskem. Je možné, že se systém zaváděl z něho.
Píše mi to BOOTMGR is missing teď se ani nedostanu ke comodu 

To prostě není možný. Podívej se ještě na obsah toho oddílu System Reserved
Asi bych potřeboval ty screeny ze správce disků
Asi bych potřeboval ty screeny ze správce disků
Kde to mám najít...?
A co?
Obsahy toho oddílu, jo řekni přesně jaké chceš a já to zas hodím na tu poštu leteckou.
V Mini Windows XP v průzkumníku se do toho oddílu podíváš. Kdyby svazek neměl přiřazené písmeno, přiřadíš mu ho ve správci disků.
Ten screen uděláš tak, že spustíš správce disků, stiskneš klávesu Print Scrn, spustíš Malování a pomocí Ctrl+V tam ten obrázek plochy vložíš.
Případně můžeš použít foťák.
Jestli jsem to dobře pochopil, tak ten disk co tam teď máš připojený je rozdělený na dva oddíly.
Ten screen uděláš tak, že spustíš správce disků, stiskneš klávesu Print Scrn, spustíš Malování a pomocí Ctrl+V tam ten obrázek plochy vložíš.
Případně můžeš použít foťák.
Jestli jsem to dobře pochopil, tak ten disk co tam teď máš připojený je rozdělený na dva oddíly.
Jo ten screen pobírám, já jen nevěděl, že má ten mini i malování
. Ale k čemu přiřadím to písmenko...?