Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Preventivní kontrola
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Preventivní kontrola
Zatím to vypadá, že je ok, ale ještě jsem neměl moc času ho prověřit.-)
byl tam virus?
byl tam virus?

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte

Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy

Tak hotovo, moc díky za vše!
Ještě tu mám jeden problém jestli to taky budete umět...
Několikrát za den mi tu vyskočí okno, že nějaká chyba a je potřeba restarovat Intellitype a nebo někdy Intellipoiont.
Jak jsem pochopil jde o ovladače Microsoftu k myši a klávesnici. Nedávno jsem si pořídil bezdrátovou klávesnici Microsoft Wireless 3000 v 2.0 a myš Microsoft Wireless mouse 5000 a od té doby tohle dělá. Stáhl jsem si od Microsoftu posldní verze ovladaču, ale problém neustal...
Ještě tu mám jeden problém jestli to taky budete umět...
Několikrát za den mi tu vyskočí okno, že nějaká chyba a je potřeba restarovat Intellitype a nebo někdy Intellipoiont.
Jak jsem pochopil jde o ovladače Microsoftu k myši a klávesnici. Nedávno jsem si pořídil bezdrátovou klávesnici Microsoft Wireless 3000 v 2.0 a myš Microsoft Wireless mouse 5000 a od té doby tohle dělá. Stáhl jsem si od Microsoftu posldní verze ovladaču, ale problém neustal...

Hotovo 7 kousku updatováno ale problém trvá dál...
log chyby jestli to k něčemu je...
ClassInvariant exception: c:\itpipcxtmain\source\lib\usersettings\src\deferredusersetting.h (201), DeferredUserSetting<unsigned long>::CheckInvariant, addr = 0x0045D1A4, last error = 180
log chyby jestli to k něčemu je...
ClassInvariant exception: c:\itpipcxtmain\source\lib\usersettings\src\deferredusersetting.h (201), DeferredUserSetting<unsigned long>::CheckInvariant, addr = 0x0045D1A4, last error = 180
A ještě tohle mi tu vyskakuje...
V aplikaci .NET Runtime Optimization Service došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže.
V aplikaci .NET Runtime Optimization Service došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže.
Nejrozumnjsi by asi bylo se obratit primo na tech. podporu microsoftu, je to jejich produkt a budou nejepe vedet co s nim...
OK, tak děkuji a hezký Nový rok!
Neni zac, rado se stalo
PF 2012 i vam

PF 2012 i vam