problem se sytemovymi soubory
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
problem se sytemovymi soubory
Dobrý den mám problém s pc . z nějakýho důvodu mi když pustím Správce úloh tak mi to dá hlášku "taskmngr.exe nebyl nalezen" A když chci pustit nějaký program tak to napíše buď Rundll32.exe nebyl nalezen nebo mi to dá na výběr pustit v jiném programu tak vás snažně prosím o radu jsem tu prvně a už si dělam s pc starosti.
Re: problem se sytemovymi soubory
Dobrý den když jsem to spustil tak mi to napsalo chybu a že podle návodu mám dát vědět je to chyba :
Skript: C:\users\tomas\desktopysilent runners.vbs Radek : 359 atd... co mám dělat?
Skript: C:\users\tomas\desktopysilent runners.vbs Radek : 359 atd... co mám dělat?
Re: problem se sytemovymi soubory
jak mam otestovat ten C:\PhysicalMBR.bin na ty strance tak mi to pise ze PhysicalMBR.bin ze nebyl nalezen

Přispějete na provoz fóra?