Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
100 % Procesor u všeho
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: 100 % Procesor u všeho
Kdo pise ze co nenalezl 

-
- 2. Stupeň Varování
no to jak sem přes to spustit
Omlouvam se, udelejte to takhle
Kliknete na Start a pote Spustit, pripadne pouzijte klavesou zkratku Win+R

- Vyskoci na Vas okenko, do ktereho zkopirujte text nize
Kód: Vybrat vše
"%userprofile%\Plocha\mbr" -t -s
- Kliknete na OK
- Na plose se Vam vytvori log s nazvem mbr.txt, jeho obsah mi sem vlozte
Pokud nebude systém napaden žádným rootkitem, updatni ovladač diskového host adaptéru
Jinak jsem koukal, že oba disky mají PATA rozhraní, ten SATA host adaptér SiI3112 není vůbec potřeba (pokud nemáš SATA CD/DVD mechaniku)
Pokud je integrovaný na základní desce, pak bych ho v nastavení BIOSu vypnul. Pokud se jedná o přídavný adaptér v PCI slotu, pak bych ho demontoval. (V manuálu jsem nikde nenarazil na SATA rozhraní, integrované na základní desce)
Nebo alespoň zakázal ve Správci zařízení.
Dále by se hodila zpráva z Everestu v MHT formátu.
Jinak jsem koukal, že oba disky mají PATA rozhraní, ten SATA host adaptér SiI3112 není vůbec potřeba (pokud nemáš SATA CD/DVD mechaniku)
Pokud je integrovaný na základní desce, pak bych ho v nastavení BIOSu vypnul. Pokud se jedná o přídavný adaptér v PCI slotu, pak bych ho demontoval. (V manuálu jsem nikde nenarazil na SATA rozhraní, integrované na základní desce)
Nebo alespoň zakázal ve Správci zařízení.
Dále by se hodila zpráva z Everestu v MHT formátu.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde