Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Ahoj, mám pevný PC (nový) a moc se v nich nevyznám. Já jsem spíše, přes notebooky... Máme ho v obýváku, asi 0,5 m od wifi, od wifi vede kabel s internetem připojený k PC... Bohužel, po připojení kabelu se na internet hned nepřipojí... Asi to bude chtít, nějak nastavit, nevíte někdo jak ?
Kdyz uz chcete u nekoho znameho servisovat PC, tak by to chtelo vedet jak na to
Zrejme bude nutne nastavit parametry pripojeni dle poskytovatele internetu, pripadne router...kontaktujte providera, mel by sdelit informace jak se pripojit
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Kdyz uz chcete u nekoho znameho servisovat PC, tak by to chtelo vedet jak na to
Zrejme bude nutne nastavit parametry pripojeni dle poskytovatele internetu, pripadne router...kontaktujte providera, mel by sdelit informace jak se pripojit
Nee, to už jsem doma... .) Zkusím napsat providerovy, děkuji
OK, asi bude treba nastavit router (dle manualu a pokynu od providera) a pak asi i PC - opet od pokynu od providera
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Poskytovatel internetu vam musi sdelit bezplatne parametri pripojeni, pripadne jsou napsany ve smlouve
Je streda, proc az v pondeli, tohle by mel sdelit poskytovatel hned...
Normalny provider k zmluve dava aj podrobne pokyny na pripojenie...
Len nemecky T-com zavse pozabudne na login
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, pripadne s inymi uzivatelmi, kontaktujte ma na ICQ alebo mailom na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore. http://www.icq.com/people/267560078/ hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821 pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601
Nasel jsem papir
nastaveni internetu ve vasem pc (protokol TPC/IP)
je tam napsano ip adresa, maskA PODSITEA,.... PORADITE MY PRESNOU CESTU, KAM TO MAM ZADAT? DEKUJI.. OMLOUVAM SE ZA DIAKTRIKU PISU TO Z MOBILU
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
Start -> Spustit... zadej devmgmt.msc -> OK
Síťové adaptéry - nejsou tam žluté značky?
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím