Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu logu Děkuji
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu logu Děkuji
a da se to nejak zachranit treba prinstal win nebo musim vymenit kus za kus
Je poskozeny kus jako dil HW, tudiz reinstal nepomuze...doporucuji zazalohovat data a zacit se poohlizet po novem HDD
A mohl bych poprosit s vyberem hdd?mam SEGATE MOMENTUS 5400.5 320 GB a nevim kterej tam dat.Jak je to s oper.systemem.to byva na novych hdd uz nainstal.nebo bych musel to nejak z toho stareho preinstalovat na ten novy? dekuji
Novy HDD koupite zcela cisty = budete tam muset system nainstalovat
Nejlepsi je zajit do obchodu s PC komponenty kde vam nejaky nabidnou, dle velikosti, ceny atd...Mozna v dnesni dobe se da uvazovat i treba o 20GB SSD disku pro system a pak treba 250 GB "obycejny" HDD. SSD disk ma daleko rychlejsi pritupovou dobu, system bude nabihat rychleji a cteni\zapis na nej bude rychlejsi...
Je to jen otazka financi a dostupnosti, takze nejlepsi je se primo poptat v obchode, kde hodlate disk kupovat
Nejlepsi je zajit do obchodu s PC komponenty kde vam nejaky nabidnou, dle velikosti, ceny atd...Mozna v dnesni dobe se da uvazovat i treba o 20GB SSD disku pro system a pak treba 250 GB "obycejny" HDD. SSD disk ma daleko rychlejsi pritupovou dobu, system bude nabihat rychleji a cteni\zapis na nej bude rychlejsi...
Je to jen otazka financi a dostupnosti, takze nejlepsi je se primo poptat v obchode, kde hodlate disk kupovat
Zdravím zdá se že problém se vyřešil.Zkusil jsem přeinstalovat disk C a už se to (ZATÍM) neseká.Jen jsem zjistil jiný problém.Mechanika mi nebere prázdné CD/DVD.Pořád to jen načítá.Orig. CD/DVD načte.Chtěl jsem vypálit fotky a nejde to
Ono reinstal mohl pomoci, otazkou je na jak dlouho nez se zas budou data pokouset zapisovat na poskozenou cast...
Zkousel jste jine prazdne CD\DVD - muze byt poskozeno
Zkousel jste jine prazdne CD\DVD - muze byt poskozeno
mám celé balení jak cd tak dvd.Zkoušel jsem jich více ale mechanika pořád jen načíta a nic
A zkusil jste na ty CD neco vypalit pres nejaky program treti strany - Nero atd 

ano kdyz zapnu nero nebo power 2Go tak nevypalim nic protoze to nenacte cd.v neru to pise stav vypalovacky-necinna
Huh, zkuste odpojit kabel vypalovacky a znovu jej pripojit at poradne dosedne...
A pripadne mrknout na stranky vyrobce ci nema novy firmware
A pripadne mrknout na stranky vyrobce ci nema novy firmware
Zdravim tak nakonec to dopadlo tak ze jsem koupil externi dvd mechaniku se kterou mam problem taky.S tim jsem se jeste nesetkal nevim proc to dela.Mechanika cte coz je dobre ale kdyz chci neco vypalit tak se to vypali ale po opetovnem vlozeni do mechaniky mi to hlasi ze disk je prazdny.(na disku je videt ze tam neco paleno bylo)V jinem pocitaci to taky hlasi ze je prazdny.Zkousel jsem asi 4 dvd a 2 cd.K vypalovacce byl program nero 10.Myslel jsem ze to dela vypalovaci program tak jsem zkusil dalsi 2 a to same.Co s tim muze byt?
Zkousel jste vypalovat ruzna data nebo jen porad ty stejne 

no vypaloval jsem jen fotky a vzdy ty stejne
Zkuste vypalit neco jineho, treba film...
tak film to vypalilo bez problemu tak ja uz nevim co si o tom mam myslet.Reklamaci?