Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o kontrolu logu.

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
seryk
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o kontrolu logu.

#31 Příspěvek od seryk »

nejde vyskočí hláška: Zkoušeli jste aplikovat CSFcript?
Název CSFcript se zdá být nesprávně aplikováný.Ale já mám na ploše uloženoCFSript.txt a néé CSFcript.

seryk
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od seryk »

Može to být způsobeno tím to? Možu to odstranit? Zkusil jsem ještě:

Malwarebytes' Anti-Malware 1.51.2.1300
www.malwarebytes.org

Verze databáze: 911122402

Windows 6.0.6002 Service Pack 2
Internet Explorer 7.0.6002.18005

2011-12-24 14:37:21
mbam-log-2011-12-24 (14-37-19).txt

Typ: Úplná kontrola (C:\|D:\|)
Kontrolované objekty: 374525
Uplynulý čas: 1 hodin, 32 minut, 12 sekund

Infikované procesy v paměti: 0
Infikované moduly v paměti: 0
Infikované klíče v registru: 5
Infikované hodnoty v registru: 0
Infikované datové položky v registru: 0
Infikované složky: 0
Infikované soubory: 4

Infikované procesy v paměti:
(Žádné škodlivé položky nebyly zjištěny)

Infikované moduly v paměti:

Infikované klíče v registru:
HKEY_CLASSES_ROOT\AppID\{0D82ACD6-A652-4496-A298-2BDE705F4227} (Adware.ClickPotato) -> No action taken.
HKEY_CLASSES_ROOT\AppID\{7025E484-D4B0-441a-9F0B-69063BD679CE} (Adware.ClickPotato) -> No action taken.
HKEY_CLASSES_ROOT\AppID\{8258B35C-05B8-4c0e-9525-9BCCC70F8F2D} (Adware.ClickPotato) -> No action taken.
HKEY_CLASSES_ROOT\AppID\{A89256AD-EC17-4a83-BEF5-4B8BC4F39306} (Adware.ClickPotato) -> No action taken.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\QueryExplorer (Adware.QueryExplorer) -> No action taken.

Infikované hodnoty v registru:

Infikované datové položky v registru:

Infikované složky:

Infikované soubory:
c:\program files\amok dvd shrinker\shrinkto5.dll (Packer.Suspicious) -> No action taken.
c:\Qoobox\quarantine\C\programdata\queryexplorer\queryexplorer119.exe.vir (Adware.Agent.ZGen) -> No action taken.
c:\Qoobox\quarantine\C\programdata\queryexplorer\queryexplorer123.exe.vir (Adware.Agent.ZGen) -> No action taken.
c:\Qoobox\quarantine\C\programdata\queryexplorer\queryexplorer139.exe.vir (Adware.Agent.ZGen) -> No action taken.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Rudy »

Odstraňte. Quoobox je záloha ComboFixu. Položky v něm obsažené, už byly smazány.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

seryk
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od seryk »

pc mi začal po roce stahovat aktualizace. A internet se již taky sám přihlásí.Za tím běží.Sťastné a veselé vánoce.

seryk
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od seryk »

Když dám centrum zabezpečení tak mi tam všechny věci blikají a v jiných oknech ne.Hlásí tam že ochrana avast hlásí že naní zapnutá, ale když se podívu na avast tak je všechno ok.Pc už nezamrzá za tím ale je stále ještě pomaléé.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Rudy »

Reinstalujte Avast, PC vyčistěte CCleanerem: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=7478 , příp. defragmentujte disk.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět