Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Audio Hardware Setup dialog

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Rayo
Návštěvník
Návštěvník

Audio Hardware Setup dialog

#1 Příspěvek od Rayo »

Dobrý deň, prosím vás dneska v programe Adobe Audition 3.0 Hneď ako som spustil nahrávanie zvuku mi vybehlo toto :

Bez programu :
Obrázek

S programom :
Obrázek

Vie mi niekto poradiť ako to mám opraviť ? Keďže bez opravy nemôžem začať nahrávať :(

Typ Zvukovej karty je :
Realtek ALC880(D) @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]
Názov zákl. dosky Foxconn 945G7MA Series
Operačný systém : Microsoft Windows XP Professional
Typ BIOS-u Award
Typ Award BIOS-u Phoenix - AwardBIOS v6.00PG

Ak bude ešte niečo viac treba k doriešeniu problému doložím ďalšie informácie o PC.

Pre istotu ak by mohla mať s tým aj niečo grafická karta tak tu je dodatok o nej .
Dodatok : Mám pokazenú grafickú kartu (Zatiaľ som nenašiel chybu, musím ju skontrolovať či je dobre zasunutá, len čakám pokým mi príde nato odborník lebo moja prax o tom nič nevie.)
Zatiaľ môj počítač ide na integrovanéj Graf.Karte
Grafická karta Intel(R) 82945G Express Chipset Family

Ďakujem Vám

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Audio Hardware Setup dialog

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Sice tohle vidím poprvé, ale pokud se budeme řídit tou anglickou hláškou, Je buď poškozený ovladač zv. karty, chybné nastavení, nebo hardwarová chyba.

Text znamená:

Vybraný vstupní port, nebo ASIO ovladač je chybný. Změňte, prosím, nastavení hardwaru zvuku v nastavovacím dialogu.

Zkusil bych nejprve, pokud dříve program fungoval, obnovu systému k datu, kdy korektně fungoval.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Rayo
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Rayo »

Ten program fungoval, no po reinštále WIN nejde, skúšal som aj program (Audacity 1.3 / Ten som používal už pred 1 rokom a išiel mi na pc) V Audacity síce žiadne upozornenie nevybehne, no pri spustení funkcií nahrávania program nič nenahráva.
Mikrofón počujem v reprákoch/sluchadlach. (Takže vstup Mic je určite v poriadku)

Programy fungujú normálne môžem v ných pracovať používať všetky funkcie, len nemôžem v žiadnom nahrávať.

Používam doma Mix pultu mám to zapojené cez to, no skúšal som aj SKYPE mikrofón čisto ho napojiť len do vstupu MIC a spustil som programy, stále ta istá chyba ako v jednom aj druhom žiadny mi nenahráva ... Ja už fakt neviem čo je to stým :cry:

Pred tým všetko išlo Síce som už mal grafickú pokazenú ale stále som nahrávať hudbu mohol, všetko klapalo ako malo ...

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Zkuste reinstal ovladače zv. karty. Může to ale být i hardwarová chyba.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Rayo
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Rayo »

Realtek High Definition Audio

Obrázek

Dal som vrátiť zmeny ovladače, resetoval som pc skúsil to a nešlo mi nič ani hudba, tak som nainštaloval ovládač od znova a stále to nejde, mal by som ho úplne odinštalovať a spraviť to ešte raz alebo tento postup ako som to urobil stačil ?

JaRon
Moderátor
Moderátor

#6 Příspěvek od JaRon »

ahoj,
jednorazovo zaskocim:
skus obnovu systemu k datumu pred 14.12
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Rayo
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od Rayo »

Ahoj, prosím trošku nechápem tomu,ako to urobím ?

JaRon
Moderátor
Moderátor

#8 Příspěvek od JaRon »

start-spustit-helpctr <enter>
obnovenie systemu
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Rayo
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od Rayo »

Už chápem ďakujem, už len aký mám nastaviť dátum ? Hoci jaký ktorý bol pred 14.12.2011 ?
príklad 10.12.2011 ?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Rudy »

Rayo píše:Už chápem ďakujem, už len aký mám nastaviť dátum ? Hoci jaký ktorý bol pred 14.12.2011 ?
príklad 10.12.2011 ?
Ano. Jen čím bude ten datum vzdálenější, tím více je možností, nefunkčních instalací, které pak budete muset obnovit.

Varování:

Odpovědět