Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Antivirus

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Thrall
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Antivirus

#1 Příspěvek od Thrall »

Dobrý den
Na vánoce bych potřeboval Antivirus ,ale nevím jaký.
Rozhoduju se mezi těmito antiviry: Avira Internet Security 2012, Symantec Norton Internet Security 2012 a ESET Smart Security 5 .
Potřeboval bych silnou ochranu proti spywarům a virům z internetu . A také firewall který by dobře chránil ,ale nepřekážel by mi .
Velmi děkuji za odpoveď.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Antivirus

#2 Příspěvek od Rudy »

Mohu-li vám poradit, zvolte mezi KasperskyInternetSecurity a NortonInternetSecurity. Oba jsou zhruba na stejné úrovni, NIS má výhodu, že nepotřebuje komplikované uživatelské zásahy. Je to, samozřejmě věc názoru, někdo jiný vám může poradit jinak.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Thrall
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#3 Příspěvek od Thrall »

Ale na av-comparatives.org nikdo moc Symantec nevedl . Vždycky byla na vyšších příčkách Avira . A to mi ztěžuje výběr .

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

No, ono je to tak, že "každý chviku tahá piku". Za pár týdnů může bý vše jinak. Netvrdím, že Avira je druhořadý produkt (jako free antivir ji tady doporučujeme), nicméně si myslím, že KIS a NIS jsou o stupínek výše. :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Thrall
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#5 Příspěvek od Thrall »

Rudy nepoužívate vy Aviru ? Já vím že jednou jste mi to psal když jsem se vás ptal na G-Data .. ale je to tedy asi už půl rok dozadu nemo možná mnohem déle ,ale pamatuji si to .

smrtelnik
VIP
VIP

#6 Příspěvek od smrtelnik »

AV-comparatives.org nejsou spatne testy, ale v detekci se zameruji bohuzel pouze na cistou detekci vzorku na zaklade virovych definic. Nechci testy na detekci pomoci virovych definic nijak zlehcovat, ale posledni roky je pri takovem narustu malware a jejich variant dulezita pro-aktivni ochrana AV produktu (detekce na zaklade chovani procesu, HIPS, reputation heuristics atd.), samozrejme vedle zminovane pasivni detekce na zaklade virovych definic. Proto AV-comparatives testy a jejich vysledky jiz nejakou dobu neodpovidaji realnym detekcnim schopnostem antivirovych programu a to je taky duvod, proc se AV spolecnosti postupne odmitaji ucastnit techto testu (tyto testy jsou dnes jiz bez ucasti AVG, K7, Symantec, McAfee, PC Tools, Sophos, TrendMicro, Webroot).

Thrall
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#7 Příspěvek od Thrall »

Myslím že toto mi stačí .
Děkuji za odpoveď.
Tak asi si nakonec vyberu ten Symantec NIS 12 .
A ještě jednou děkuji :) .

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Rudy »

Thrall píše:Rudy nepoužívate vy Aviru ? Já vím že jednou jste mi to psal když jsem se vás ptal na G-Data .. ale je to tedy asi už půl rok dozadu nemo možná mnohem déle ,ale pamatuji si to .
Máte fenomenální paměť. :) Používám jako free antivirus. K tomu ještě Superantispyware jako občasný skener bez realtime ochrany. To mi dostačuje. Váš dotaz vyzněl v tom smyslu, že chcete placený produkt. Řekl jsem vám na něj svůj názor. :)
I za smrtelnika: nemáte zač!

Varování:

Thrall
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#9 Příspěvek od Thrall »

Rudy píše:
Thrall píše:Rudy nepoužívate vy Aviru ? Já vím že jednou jste mi to psal když jsem se vás ptal na G-Data .. ale je to tedy asi už půl rok dozadu nemo možná mnohem déle ,ale pamatuji si to .
Máte fenomenální paměť. :) Používám jako free antivirus. K tomu ještě Superantispyware jako občasný skener bez realtime ochrany. To mi dostačuje. Váš dotaz vyzněl v tom smyslu, že chcete placený produkt. Řekl jsem vám na něj svůj názor. :)
I za smrtelnika: nemáte zač!
No nějak jsem si na to vzpomněl . Váš názor mi hodně pomohl . Ještě jednou děkuji :) .

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Rudy »

Rádo se stalo! :)

Varování:

Thrall
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#11 Příspěvek od Thrall »

Ještě bych se chtěl zeptat na kolik roků mi doporučujete licenci ? Ja bych si chtěl koupit příští rok verzi NIS 2013 ,ale nevím jestli vyjde přesně za rok. A proto nevím jestli si vybrat verzi na jeden nebo na dva roky.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Rudy »

Na 2 roky bývá levnější, než kdybyste si ji zaplatil 2x na 1 rok. Mám ten dojem, že k licenci je upgrade zdarma. Podmínky by měly být uvedeny na webu Symantec.

Varování:

smrtelnik
VIP
VIP

#13 Příspěvek od smrtelnik »

Pokud si ted koupite verzi 2012 na dva roky (platne tedy do prosince 2013), tak nekdy v zari pristi rok vyjde verze 2013 na kterou muzete zdarma upgradovat, a zhruba v zari dalsiho roku vyjde verze 2014, na kterou muzete take zdarma upgradovat, jelikoz vam bude zbyvat jeste cca 4 mesice predplatneho. Takze se moc nemusite ohlizet na datum nakupu, diky upgradu zdarma pro zakazniky s platnym predplatnym mate vzdy zaruceny pristup k posledni verzi produktu.

Thrall
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#14 Příspěvek od Thrall »

A jak to ,že ten to upgrade je placený ? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=95970
Ten asi ale přídává ještě rok k licenci, a proto je placený , ne ?
A z verze 2012 na 2013 si pak normálně upgraduju na Symantec webovkách ?

smrtelnik
VIP
VIP

#15 Příspěvek od smrtelnik »

Thrall píše:A jak to ,že ten to upgrade je placený ? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=95970
Ten asi ale přídává ještě rok k licenci, a proto je placený , ne ?
A z verze 2012 na 2013 si pak normálně upgraduju na Symantec webovkách ?

Mrknete sem: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php? ... 7#p1031757 (a tamtez o jeden prispevek vyse).

Pokud mate verzi 2005 a nizsi, upgrade verze je urcena pro Vas. Nebo v pripade NIS Upgrade verze, tato muze byt urcena pro NAV zakazniky touzici po NIS. Proto je placeny.

Verzi 2012 pak upgradujete na verzi 2013 jednoduse pres http://updatecenter.norton.com/, nebo stazenim 2013 instalatoru. Pak staci instalator spustit, a ten provede upgrade na novou verzi pri zachovani predplatneho z predchozi verze. Tak uz to funguje od verzi 2006 (ci N360 v1).

Odpovědět