Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
zavirovany počitač
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
zavirovany počitač
dobry den mam takovy problem už sem se tu ptal muj problem se vyřešil ale jen dočasně nejde mi nainstalovat žadnej antivir už par dni sem bez antiviru zkoušel sem avg eset od microsoftu prostě všecky co znam a ve všech omlouvame se ale tento program nemohl byt nainstalovan z duvodu chyb ....... nevite čim to muže byt už sem hazel log z rsit z combofixu a nic problem mi to vyřešilo ale jen dočasně pak mně zase nešel nainstalovat antivir tak se ptam co s tim když mně to nejde nainstalovat btw. zkoušel sem avast a ten mi šel nainstalovat ale v programu bylo počitač neni chraněn a tam bylo okynko s napisem klikněte na ok a počitač bude chraněn klikam a bez vysledku pořad to okynko s ok sice mi nešlo kliknout na to okynko ale v tom avastu šel v nouzovym režimu test udělal sem a nic a ještě tedka nevim jak se to stalo ale sam od sebe se mi vypla firewall brana systemu window za odpověd předem děkuji 

- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: zavirovany počitač
Pokačujte, prosím, zde: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=117607. Pan kolega Vyosek, který řešil váš problém. dořeší věc možná rychleji, když má přehled, co děla a co ještě ne. Děkuji.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.