Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Vytazenie CPU na 100% svchost.exe
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Vytazenie CPU na 100% svchost.exe
Tlacidlo Save je neaktivne, ziaden malware nebol najdeny...
Nechte programem SlimDrivers http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... imdrivers/ nainstalovat nejnovejsi ovladace. Navod zde http://magazin.stahuj.centrum.cz/slimdr ... -hardware/
Mám problém. Po tom ako som to vsetko spravil s tym AVP Tool, CPU bolo na 0-20% sem tam to vyskocilo viac. Vypol som PC, zacali prebiehat aktualizacia, lenze notebook uz nebol v nabijacke a trvalo to velmi dlho a pocitac sa vybil. Teraz pri opatovnom spusteni PC sa pokusa nacitat Update, ale vzdy to vypise Failure configuring windows updates a pod tym Reverting changes. A je to tak uz asi hodinu a stale ziadna zmena. Skusal som aj Start Windows Last Known Good Configuration, ale je to to iste. Mohli by ste poradit, ci sa to da niejako upravit v Safe Mode, ak mi to PC vobec nacita.
pocitac asi po viac ako hodine nabehol...na zaciatku CPU bolo 100% teraz sa to stale pohybuje okolo tych 50%, cize uz trosku pokrok k lepsiemu tu je. Uvidim co to spravi ked znova vypnem a zapnem PC, ci to bude znova trvat viac ako hodinu.
Tak PC otestujte a pak pripadne popiste problemy
Problemy pretrvavaju. Windows Update stale nacitava nove aktualizacie po kazdom vypnuti PC. Pri spusteni to vacsinou stale sekne pri Failure configuring windows updates a pod tym Reverting changes, alebo pri konfiguracii aktualizacii pri urcitych percentach. Funguje iba Safe Mode. Ako sa to da obist aby naskocil znova aj normalny mod? Obnovenie systemu som nanestastie pred AVP Tool vypol a CCleaner zmazal taktiez dost registrov pred tym. Dufam vsak, ze toto nemohlo spravit taku paseku (nezalohoval som vsetky registre).
CCleaner nemaze potrebne regy, jeste se mi to nestalo a ani kolegum...
Vypada to na naboreny OS, mate instalacni DVD abych provedli opravu?
Vypada to na naboreny OS, mate instalacni DVD abych provedli opravu?
Ku notebooku nebolo ziadne DVD s windowsom (ani opravne), cize momentalne nemam, jedine by som sa musel popytat niekoho ci nema. Avsak, teraz som pustil pocitac, ponukal mi moznost repair/restore Windows, tak som to skusil a pocitac po restarte nabehol bez windows update, tak ako za starych cias, nechcem ho uz vypinat, neda sa nejako pre istotu este vypnut tie windows update aby ma neotravovali? (automaticku aktualizaciu som vypinal uz davnejsie ta by problem nemala robit, avsak vyzera to akokeby este nieco pri starte systemu aktualizoval posledne aktualizacie, ktore boli stiahnute)
Windows Update su uplne vypnute (aj stahovanie, aj instalacia). Pocitac nabehol tak ako stale. Po aktualizacii ovladacov isiel CPU na 0%-5%, hned som ho restartoval. Nacital sa tak ako stale. Zvuk mi pri starte PC (ten windowsacky) stale sekal, teraz to islo vpohode aj napriek tomu ze vytazenie CPU po starte PC je 100%. Co skusit urobit ako dalsi krok? Mozem SlimDrivers odinstalovat? Mozem zapnut obnovu systemu, antivirus a firewall?
SlimDrivers muzete odinstalovat...antivir zkuste preinstalovat - obcas tohle miva na svedomi on 

SlimDrivers odinstalovany, antivir som tam nainstaloval, ked som tu postol tento prispevok (Microsoft Essentials), MBAM som taktiez nainstaloval 30. novembra, cize s tym to problem nebude, kedze aj pred tym boli problemy s procesorom. Momentalne sa to stale drzi na 50% cize o polovicu sme to okresali. Avsak stale trva prilis dlho spustanie PC, jeho chod taktiez je obmedzeny. Hlavne ak si chcem pozriet film, alebo hudbu pocuvat -> zvuk strasne seka.

- Udelejte testy Benchmark a Error Scan - dejte screeny
- Dejte screen ze zalozky Health
- Scree udelate kdyz klilknete na tu modrou disketku a pak jej sem dejte dle tohoto navdou http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=15&t=14114 - zajima Vas jen cast "zaslani na forum" samozrejme
Prvy krat som stihol urobit benchmark test s tymto vysledkom: http://i42.tinypic.com/ny9yps.png
Teraz po zapnuti HD Tune napise -> No drives found.
Teraz po zapnuti HD Tune napise -> No drives found.
Zkuste jej aplikovat v nouzovem rezimu (restart PC, mackat F8, zvolit Stav nouze s praci v siti)