Ahoj, věc se má takhle. Rozbil se mi harddisk u starého počítače (1GB RAM atd.), doma jsme měli novější co měl otec z kanceláře, kde už se nepoužívá. Tak jsme si řekli, proč zbytečně kupovat nový harddisk když můžeme používat novější PC žejo

. Tenhle má 2 GB RAM, 2.0GHz 1.9GHz Dual CPU Intel (tomu fakt nerozumím

). No, já hraji na týmové úrovni hru League of Legends, na stránce Can i run it jsem si pomocí Javy otestoval PC a vyhodilo mi to, že hru nerozjedu kvuli grafické kartě, konkrétně kvůli Vertex Pixel shader, který je požadovaný min. 2.0 a já mám 0.0 a Hardware TL. Na starším PC jsem tu hru rozjel v pohodě, i když s FPS 20-40. Na tomhle pc je vestavěná Intel 82945G Chipset family karta se 128MB pamětí. Teď momentálně hru stahuju, takže ještě nevím jestli pojede, nebo se bude sekat, ale díval jsem se už po jiné graf. kartě, jelikož je v PC PCI slot (nejsem si jistý, ale myslím že je to PCI) tak jsem našel tuto:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=90409
Co na ni říkáte? Nepotřebuji aby byla super výkonná, stačí mi to opravdu na League of Legends + TeamSpeak. Je možné dát do PC grafiku ze starého PC? Nevím totálně jaká to je, nebudou s tím nějaké problémy? Nemůžu to nějak "podrbat", graf. kartu jsem ještě sám neměnil a nevím co to obnaší. Předem díky za odpovědi