Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Hláška: K přístupu k položce pravděpodobně nemáte oprávnění!

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
S_imonka
Návštěvník
Návštěvník

Hláška: K přístupu k položce pravděpodobně nemáte oprávnění!

#1 Příspěvek od S_imonka »

Přeji hezký večer,
hned na úvod: jsem naprostý počítačový antitalent a právě si hrozně nadávám, že jsem se do jakýchkoliv větších zásahů vůbec pouštěla :cry: ... K popisu mého problému: Jelikož můj starý antivirový program už mi asi tak půl roku hlásil, že platnost licence skončila a že není zabezpečena maximální ochrana, stáhla jsem si jiný (z ulozto a bez toho, abych ten druhý odinstalovala, samozřejmě...) a nainstalovala jsem ho. Poté jsem restartovala počítač a zjistila jsem, že nově nainstalovaný antivirový program naprosto nereaguje a stejně tak nereaguje nic v počítači. Ať kliknu na cokoliv hlásí mi to: Systém Windows nemá přístup k určenému zařízení, cestě nebo souboru. K přístupu k položce pravděpodobně nemáte patřičná oprávnění.
Jelikož na internet se nedostanu, bežela jsem k notebooku a na internetu jsem si přečetla, že by to mohlo být virem. Takže jsem dala kontrolu počítače tím starým antivirákem (u kterého ani nevím, zda je dostatečně funkční), ale ten mi žádný vir nenašel... Chtěla jsem zkusit ještě přeinstalovat Windows přes CD, ale ani to mi nejde spustit.

Moc se vám omlouvám za svůj neskutečně neodborný popis, snad mi rozumíte a moc vás žádám o radu, vážně nevím, co s tím... Děkuji předem, S. :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Hláška: K přístupu k položce pravděpodobně nemáte oprávn

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Jaký AV byl ten původní a jaký jste instalovala?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět