Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

vir v hiberfil.sys

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP

Re: vir v hiberfil.sys

#16 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Otevrete si poznamkovy blok
  • Start->spustit->notepad
  • Vlozte text nize
  • Kód: Vybrat vše

@ECHO OFF
    powercfg.exe -h off
    powercfg.exe -h on
  • Soubor ulozte jako del.bat
  • Pri ukladani dejte ulozit jako typ Vsechny soubory (nastevni je uvedeno na obrazku nize)
  • Obrázek
  • Zavrit notepad
  • Pokud pouzivate Win Vista ci W7, kliknete na del.bat pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
  • Okno jen problikne a provede mazani - soubor muzete smazat
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

NOBODY.cz
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od NOBODY.cz »

Provedeno, co dál?

vyosek
VIP
VIP

#18 Příspěvek od vyosek »

Jak se chova PC :???:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

NOBODY.cz
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od NOBODY.cz »

Počítač se chová normálně. pustil jsem test v Antiviru a zkončil v pořádku, ale dělá mi starosti ten soubor. jeho velikost je pořád tak velká. problém je že s takhle velkým souborem neumí win xp pracovat nebo se mýlím?

vyosek
VIP
VIP

#20 Příspěvek od vyosek »

A proc myslite ze neumi :???: Kdyz mate treba iso nejakeho dvd o velikosti 4GB tak jej taky precte\zpracuje

NOBODY.cz
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od NOBODY.cz »

kdysi jsem se setkal s problémem kdy si uživatel nepromázával poštu v outlooku. A soubor narostl tak, že sním nešlo nic dělat. a vzpomínám si že byl problén právě v té velikosti. Ale je to už pár let tak to možná byli ještě 98.
Jan je divné, že Jottiho malware test pořát píše "Soubor je prázdný (0 bajtů)!".

vyosek
VIP
VIP

#22 Příspěvek od vyosek »

Ano, JS to bude psat, pro nej je moc velky, tak jej pise tuto chybu...

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od cernohous13 »

NOBODY.cz píše:Počítač se chová normálně. pustil jsem test v Antiviru a zkončil v pořádku, ale dělá mi starosti ten soubor. jeho velikost je pořád tak velká. problém je že s takhle velkým souborem neumí win xp pracovat nebo se mýlím?
Ahoj, jeho velikost je tak veliká, jak je potřebná pro uložení všech informací z RAM při přechodu do režimu spánku (při vypnutí napájení se musí informace někam uložit). Soubor by měl být tak veliký, jaká je velikost RAM :wink:
Samozřejmě je to systémová záležitost a WinXP si s ní poradí.
Pokud vypneš "Podporu režimu spánku" v Ovládací panely -> Možnosti napájení -> Režim spánku ...
bude systémem rezervované místo na disku uvolněno a soubor "hiberfil.sys" zmizí - po vyčištění disku a defragmentaci můžeš opět "Podporu režimu spánku" zapnout - určitě už v ní žádná bleška nebude :)
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

vyosek
VIP
VIP

#24 Příspěvek od vyosek »

Thx kolego :worship: Preci uz jen nejakou dobu jsem z XP pryc, takze diky za radne dovysvetleni v tech Ovladacich panelech :)

Odpovědět