Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Doporucuji odinstalovat Spybot - Search & Destroy - program ma uz nejlepsi leta davno za sebou a posledni cca 3 roky neni schopen celit aktualnim hrozbam
Pretahnete vytvoreny CFScript.txt nad Combofix a pustte (viz obrazek nize)
Po aplikaci skriptu (a pripadnem restartu) na Vas vypadne log, jeho obsah sem vlozte
Muze se stat, ze po aplikaci skriptu nenabehnou windows, v tomto pripade restartuje PC a mackejte F8 a zvolte Posledni znamou konfiguraci
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
LOG dodám, jen co rozchodím ten přístup na C, nevím, jak je to možný, včera to šlo a dnes po zapnutí už jsem nemohl přesunout ten script z dokumentů do CF. Nemáte tušení co takový věci může způsobovat ? Fakt by mi to pomohlo.
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Tak nakonec mi zmizely ikony z plochy a po restartu už win nenaběhnou, dostanu se jen do biosu, čemuž moc nerozumím a nechci tam něco zvorat, nebo mi naběhne nabídka (jak je tam "Spustit běžným způsobem"), to když potvrdím, naběhne jen logo win a naběhne černá obrazovka, na které se dá jen pohybovat myší a vypnout to jde jen vyndáním baterky. Je možný, že by ty rozhozený přístupový práva pokazily načítání win z disku, nebo je OS po smrti ? PS: psát musím ze svého, notes je KO.
Zkuste mackat F8 a zvolit nouzovy rezim, pripadne Posledni znama funckni konfigurace...tez mohl odejit i disk...mate instalacni dvd, jeste by nas mohla zachranit opravna instalace, at neprijdete o data