Zdravím,
hodlám si v nejbližší době pořídit bezpečnostní balíček a nemůžu se rozhodnout mezi Norton Internet Security, Kaspersky Internet Security, Eset Smart Security a AVG Internet Security. S každým z nich jsem se už v praxi setkal, přesto bych rád slyšel vaši radu, který z nich si mám pořídit. Četl jsem si zde i téma "Doporučené softwarové zabezpečení", ale zaprvé se mi zdá starší a zadruhé bych opravdu rád slyšel "aktuální informace". Na ceně mi nezáleží, jde o nasazení na notebook (CPU 2,1 GHz, 3GB RAM, 64bit OS Win7).
Poradíte?
S pozdravem,
Michal M.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Výběr bezpečnostního softwaru
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
					Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
	Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Výběr bezpečnostního softwaru
,,Lidé často nevědí, co chtějí, dokud jim to neukážete.“ (Steve Jobs)
						- sudanec
 - VIP

- Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr bezpečnostního softwaru
Zdravim,
odporucane z Vami uvedenych v sucasnosti budu:
NIS
KIS
ESS
Vyber medzi nimi je uz skor vec osobnej preferencie; osobne, fakt len osobne, mi ESS pride malo pritulne, KIS prilis drsny a NIS ako fajn. Takze.. whatever

odporucane z Vami uvedenych v sucasnosti budu:
NIS
KIS
ESS
Vyber medzi nimi je uz skor vec osobnej preferencie; osobne, fakt len osobne, mi ESS pride malo pritulne, KIS prilis drsny a NIS ako fajn. Takze.. whatever
Díky za odpověď.
Mám několik dotazů:
1. Proč nedoporučujete AVG?
2. Pokud bych vybíral produkt Norton, mám si vybrat NIS nebo N360?
3. Který z dvojice KIS - NIS je na tom lépe s detekcí?

Mám několik dotazů:
1. Proč nedoporučujete AVG?
2. Pokud bych vybíral produkt Norton, mám si vybrat NIS nebo N360?
3. Který z dvojice KIS - NIS je na tom lépe s detekcí?
						- sudanec
 - VIP

- Kontaktovat uživatele:

Zdravim,
1. pretoze AVG nie je competitive s ostatnymi produktmi, ktore ste uviedli; je to velky, nestabilny, narocny a neefektivny balik s horsou detekciou a vlastnostami
2. zalezi, co chcete - 360 ma okrem bezpecnosti aj tooly na ladenie, cistenie systemu, optimalizaciu (mazanie registrov a pod.) - inak je to radovo to iste
3. zalezi, kazdu chvilu sa to meni a objektivne sa to asi povedat neda

1. pretoze AVG nie je competitive s ostatnymi produktmi, ktore ste uviedli; je to velky, nestabilny, narocny a neefektivny balik s horsou detekciou a vlastnostami
2. zalezi, co chcete - 360 ma okrem bezpecnosti aj tooly na ladenie, cistenie systemu, optimalizaciu (mazanie registrov a pod.) - inak je to radovo to iste
3. zalezi, kazdu chvilu sa to meni a objektivne sa to asi povedat neda
Ok, mockrát díky, asi sáhnu po NIS 2012 
Hezký zbytek dne, můžete

Hezký zbytek dne, můžete

Přispějete na provoz fóra?