Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nefunkční zvuk, nelze opravit (kód 39)

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
miau.lilith
Návštěvník
Návštěvník

Re: Nefunkční zvuk, nelze opravit (kód 39)

#106 Příspěvek od miau.lilith »

ok...odinstaluju to, pak oznacim hlavni ikonu zvuku a hernich konzol aby byli modre a pak nahore na liste dam akci vyhledat hardwer..pak restart a prijdu k vam...

jeste dotaz...ty ostatni skryte veci ve zvucich jako decoder closed caption, microsoft streamin clox proxy a podobne mam ponechat..???
Naposledy upravil(a) miau.lilith dne 23 lis 2011 23:31, celkem upraveno 1 x.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#107 Příspěvek od MiliNess »

OK
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

miau.lilith
Návštěvník
Návštěvník

#108 Příspěvek od miau.lilith »

prubezne hlaseni...poslusne hlasim, ze ted to co jsem tak podrobne popsala s tim screen v bodu ...vse u realtek HDA pise ze pracuje ok, ve vlsatnostech pise ze je ovladac zapnut a pracuje spravne....ikona na liste vpravo dolu ta seda windovsacka neni, jen ta barevna realteku...jdu se podivat pres panely do zvuku primo ke hlasitosti a dopisu...a skusim mp3 nejakou..za chvili podam nove hlaseni... :-D

:wub: :P :|
jde mi zvuk...ikona sice neni...ale hraje mi tooooooooooooooo!!!!!!!!!!

jeden kolega odtud mel pravdu...kdyz jste se do toho zakousli vy..nevzdavate to..a ani se mnou amaterkou jste to nevzdal...a pockal na me blbe otazky a pomohl...dekujiiii......zatim mam barevnou ikonku...ale nevadi...jde mi zvuk...uz nejsem hlucha jakobyyyyy..... :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|

neni potreba jeste nejakych bezpecnostnich veci na mem pc??nejaka diagnostika????mampocit ze tu ted mam i odpady a ja nerada bych to skazila ze neco vyhodim aco nemam nebo zbytecne tu mam....vypnu pc a skusim jestly to i po vypnuti pujde..pockate???na vysledek???
Naposledy upravil(a) miau.lilith dne 23 lis 2011 23:48, celkem upraveno 1 x.

Mira892
Návštěvník
Návštěvník

#109 Příspěvek od Mira892 »

:wub: :P :|
jde mi zvuk...ikona sice neni...ale hraje mi tooooooooooooooo!!!!!!!!!!
Tak a jde se slavit! Cele Kosice a Praha dnes nejde spat.

Jo, dal sis to, chlape, jsi fakt borec!
No a velka gratulace i tobe, Danielo. Samozrejme.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#110 Příspěvek od MiliNess »

Zaplať pánbůh :happy:
Už se mi o tom v noci i zdálo. Teď jsem se díval do svých Win XP a Windows ikonu ovládání hlasitosti tam také nemám.
Ještě poškejte na kolegyni, ona pro jistotu mrkne, zda tam ještě nezůstal nějaký aktivní bordel.
Dále odinstalujte SUPERAntiSpyware, oba jeho ovladače jsou stejně mimo provoz. Také máte problém s Firewallem Avastu.

miau.lilith
Návštěvník
Návštěvník

#111 Příspěvek od miau.lilith »

jsem tady.....jde to i po uplnem vypnuti pc...ani nevite jak je krasne slyset zvuk prihlasovani windows...a ja ho tak nesnaaaaaselaaaaa oooochhhhh...

jasne pockam jeste...a nechcete nejaky scan??tyhlety dny se tu deli veci na pc...a ten SUPERAntiSpyware jsem chtela dat pryc a nesli odinstalovat, neni v odebrani programu a ani v programech ho nemam ze bych ho odinstalovala..a s avast...to nevim jak to mam opravit....

a trapi mne ten servispack 2 ze mam v seznamu..a nevidim 3ku..i kdyz system po scanu pise ze ji mam...co s tim??

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#112 Příspěvek od MiliNess »

Tak nejprve se ještě mrknem na tu ikonku:
Ovládací panely->Zvuky a zvuková zařízení->záložka Hlasitost - mrkněte, jestli je zatrženo Umístit ikonu hlasitosti na hlavní panel

miau.lilith
Návštěvník
Návštěvník

#113 Příspěvek od miau.lilith »

zaklikla jsem a mam ji...ted tu barevnou ohledne realteku muzu uplne ukoncit??nebo jen v tom zarizeni mam ikonku zakliknout aby nebyla na panelu??,a neukoncovat toto zarizeni??

ikona realtek zarizeni ta barevna je pryc..zaklikla jsem aby se nezobrazovala...

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#114 Příspěvek od MiliNess »

Neukončovat. Pouze v nastavení hlavního panelu->Skrývání ikon u ní zvolte Skrýt vždy (pokud vám tam vadí)
Pokud nevadí, nechte ji být.
Dále spusťte Správce zařízení, v Zobrazit zatrhněte Zobrazit skrytá zařízení, rozklikněte Ovladače nepodporující technologii PnP, najděte ovladače
Sasdifsv a Saskutils, klikněte na ně pravým myšítkem a zvolte Odinstalovat. Asi můžete takto odstřelit i ovladač Ssport od Samsungu, stejně není funkční.
Zároveň se mi podívejte na stav ovladače Avast TDI Firewall driver

Pokud by náhodou nastal nějaký problém při restartu, v nabídce typu spouštění, která by se vám zobrazila zvolte Poslední známá funkční konfigurace.
To ale jen pro sichr (nebojte se)

miau.lilith
Návštěvník
Návštěvník

#115 Příspěvek od miau.lilith »

jdu na to postupne....kdyby neco zeptam se....

nasla jsem ty...jsou u nic vykricniky to jsem vam dopoledne screenovala...ale hned po prvni odinstalaci chce restart...muzu restartovat po odebrani obou??nebo restart po kazde jak jeden dam pryc???cekam a tak udelam...

ten avast ma taky vykricnik...a ssuport k samsungu ma taky vykricnik...ale tiskarna mi jde, ja ji instalovala po tech virech a mam ji fnkcni...mam i to dat odinstalovat???

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#116 Příspěvek od MiliNess »

Tak ten ovladač portu od Samsungu nechte, restart až po odebrání obou ovladačů Superantispyware.
U toho ovladače Avastu potřebuji vědět stav zažízení ze záložky obecné

miau.lilith
Návštěvník
Návštěvník

#117 Příspěvek od miau.lilith »

ten XSASDIFSV nejde odebrat odinstalaci...pise ze je asi nezbytny pro system..tak zatim ten druhy je pryc a jdu restart, hned jsem zpatky

nakonec jsou oba soubory pryc...po restartu se nic neudalo..ikona sviti...zvuk jde....ted avast....

Zařízení nebylo nalezeno nebo nepracuje správně, případně nemá nainstalovány všechny ovladače. (Kód 24)....stav zastaveno....

co s tim???

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#118 Příspěvek od MiliNess »

Tady bude nejlepší, reinstalovat Avast.
Ještě zrušíme službu SAS a počkáme na Motji, ta se podívá po potvorách. Toto stáhněte, spusťte a restartněte PC.
Pak mi napište, jestli je to OK.
Zatím vytvořte nový bod obnovy a ostatní nechte odstranit.

miau.lilith
Návštěvník
Návštěvník

#119 Příspěvek od miau.lilith »

tak ted celkem nechapu...krok prvni udelat bod obnovy...jak a kde???ptam se radeji....pak stahnu to co tam mate pripravene...spustim a restaruju...pisete v divnem poradi...ze pak odstranim ostatni..poprosim bod po bodu v poradi jak mam delat..prosiiiim

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#120 Příspěvek od MiliNess »

Nejprve to stáhněte, spusťte a restartněte.
Pak v Start->Programy->Příslušenství->Systémové nástroje->Obnovení systému->Vytvořit bod obnovy.
Pak v Start->Programy->Příslušenství->Systémové nástroje->Vyčištění disku odstraňte staré body obnovy.

Odpovědět