Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nefunkční zvuk, nelze opravit (kód 39)

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
miau.lilith
Návštěvník
Návštěvník

Re: Nefunkční zvuk, nelze opravit (kód 39)

#91 Příspěvek od miau.lilith »

tak jsem po restartu...zatim zvuk nic, windowsacka ikona hlasitosti se neobjevila, v panelech/system/hardwer/spravce uz ve zvucich a herni konzoly jsou ikonky (posilam screen)...vsechny jsem rozklikla, vykricniky nejsou a popisu stav
1. prvni ikonka realtek hda toto zarizeni pracuje spravne, rozkliknutim:
A/zvuk. zarizeni je zapnuty ale neni spusten
B/ zarizeni a nastroje MIDI je zapojen ale neni spusten
C/mixazni zarizeni je zapojen ale neni spusten
D/zarizeni link. vstupu ovladac zpojen ale neni spusten

2. starsi zvukove zarizeni toto zarizeni pracuje spravne, umisteni neni znamo, rozkliknutim vlastnosti-neni tam nic

3. videokodeky pracuje spravne, ve vlastnostech tam kazda ikonka ovladacu je zapojena a pracuje spravne

4. zariz.pro digital. v rezimu legacy toto zarizeni pracuje spravne, vlastnosti zachytavace ovladac je zapnuty a pracuje ok

5. zarizeni pro ovladani medii pracuje ok, rozkliknuty vlastnosti asi 5 dll pise ze je ovladac jespusten a pracuje spravne

6. zvukove kodeky zarizeni pracuje ok, vlastnosti 6 nejakych acm vsechny jsou spusteny a pracujou spravne, pak jsou tam jeste Windows media audiokodek, sipro lab telecom audio kodek, fraunhofer mpeg layer 3 codec a vsechny jsou spusteny a pracujou ok ( u vsecj je povolenopouzivat tyto kodeky)

ted jsu na ten fix co jste mi dali...snad pochopim co mam udelat
Přílohy
bez_názvu.JPG
bez_názvu.JPG (45.73 KiB) Zobrazeno 1312 x

miau.lilith
Návštěvník
Návštěvník

#92 Příspěvek od miau.lilith »

dnes jsem mela detekovanou hrozbu kdyz jsem delala dopoledne CM disccleaner na discich..tak preposilam i truhlu avastu, je tam dnesni a i neco z leta co jsem zachytila, protoze vidim, ze jsou tam system volume information restore..mozna vas neco napadne skrz toho
Přílohy
bez_názvu.JPG
bez_názvu.JPG (65.35 KiB) Zobrazeno 1310 x

miau.lilith
Návštěvník
Návštěvník

#93 Příspěvek od miau.lilith »

uz jsem ten FIX s modrym panackem (ja ho tak volam a pouzivala jsem ho porad) a vysvedek je hlaseni ze je vse ok a nemuselo se nic opravovat...mate popsane podrobne vse co ted mam v tech spravcich u zvukovych veci...duleezite je ze vse pracuje spravne a je spusteno, jebn u prvniho v bode 1 je ze ok pracuje je zapojen ale neni spusten...snad vam pomuze pri diagnostice co asi dal...

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#94 Příspěvek od MiliNess »

Já vám jsem ještě pošlu kolegyni, ať máme jistotu, že je to PC čisté.
Jinak ty infikované soubory co vám hlásí antivirus, jsou v bodech obnovy a pokud nebudete obnovovat systém, žádná hrozba to není.
Abych pravdu řekl, nejraději bych ten počítač obnovil do infikovaného stavu a nechal ho vyčistit znovu. Takhle nemám ani páru, co všechno z registru zmizelo a že tam toho je.
Ty body obnovy raději nemažte, možná se budou hodit.
Stáhněte toto (možná ten soubor bude detekován jako virus, ujišťuji vás, že je ale bezpečný), spusťte ho, spustí se vám znovu explorer s vyššími právy a potřeboval bych, aby jste otevřela složku C:\System Volume Information\{XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXX} a našla tam složku RPXXX s nejnižším číslem (např. RP12), otevřela ji, otevřela složku Snapshot a někam si překopírovala soubory
_REGISTRY_MACHINE_SECURITY a _REGISTRY_MACHINE_SYSTEM. Ty pak upněte na www.leteckaposta.cz
Naposledy upravil(a) MiliNess dne 23 lis 2011 21:51, celkem upraveno 1 x.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Mira892
Návštěvník
Návštěvník

#95 Příspěvek od Mira892 »

Nemazat body obnoveni = nepouzivej docasne TuneUp, CCleaner ani zadne jine cistici programy (pro jistotu, nekdy prave tyto stare body obnoveni odstranuji). Pozor na to.

miau.lilith
Návštěvník
Návštěvník

#96 Příspěvek od miau.lilith »

pro Miru : hmmm...jsem tady...jinak...pouzivam ty programy...tak uz si tato rada je pozde...ale skusim udelat co jste napsal...co nebudu rozumet tak se zeptam

pro MilNesse : stahla jsem to v rar...spustim toprimo v raru nebo musim extrahovat?a nerozumim dalsi kroky presne..asi musim cist a delat a cist...
Naposledy upravil(a) miau.lilith dne 23 lis 2011 22:09, celkem upraveno 1 x.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#97 Příspěvek od MiliNess »

OK, jsem tu a čekám. Pak mám připraven ještě jeden postup, který by mohl pomoci.

miau.lilith
Návštěvník
Návštěvník

#98 Příspěvek od miau.lilith »

pomooooc...spustiila jsem primo kliknutim v rar..tak nevim zda to jde..a jak mam poznat a co se vlastne melo stat...ja pouzivam firefox...a mimochodem...klik tento pc a pak klik C...v nem neni hned to co pozadujete system volume...krok po kroku prosim, vim ze vy jako odbornik myslenkama preskakujete...pomoooc...

uz jsem to nasla...dala jsem zobrazit v moznostech i skryte prieciky...uf..

dalsi problem...system volume information je skryty jen na cteni..rozkliknu ho a mam tam divne veci ne to co chcete...

ok...nasla jsem rp60 a rp61 ...takze rp60 ???ale snapshot neni v RP60 ale v tom vyssim RP61...jdu hledat a kopirovat soubory na plochu

v rp60 snapschot nebyl..ale nasla jsem ho v RP61...jdu hledat tysoubory
Naposledy upravil(a) miau.lilith dne 23 lis 2011 22:32, celkem upraveno 1 x.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#99 Příspěvek od MiliNess »

Třeba RP60.
Až to upnete, stáhněte si toto, spusťte a povolte přidání informací do registru, Pak restartujte PC

miau.lilith
Návštěvník
Návštěvník

#100 Příspěvek od miau.lilith »

mam je na plose skopirovane...jdu na leteckou postu...psala jsem jestli je ok jak jsem ten stazeny soubor spustila pres rar...a co to ma udelat kdyz ja pouzivam firefox a vy piste o exploreru???

jedno mate na letecke poste http://leteckaposta.cz/190070056

druhe http://leteckaposta.cz/534218128

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#101 Příspěvek od MiliNess »

Už se tím nezabývejte. Nespustilo to Internet Explorer ale Explorer, jehož součástí je i Průzkumník. Ten průzkumník se spustil s vyššími právy a tak jste se mohla dostat do složky System Volume Information, kam je jinak vstup zakázán.
Pokud jste přidala informace z toho posledního REG souboru do registru, restartněte PC a čekejte.

miau.lilith
Návštěvník
Návštěvník

#102 Příspěvek od miau.lilith »

uz jsem tady po restartu....zeptam se, neposlala jsem 2x tytez soubor???jenom pro jistotu...uz jsem byla nepozornaa necetla jsme co jsem uploadla prvni

do registru jsem to pridala a pak restart...ted jsem tu..cekam

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#103 Příspěvek od MiliNess »

Ne ne, upnula jste to správně, pitomec jsem já. Chtěl jsem soubor _REGISTRY_MACHINE_SOFTWARE. Ale možná, že nebude ani potřeba. Kdyžtak si o něj řeknu.
Tak teď spusťte Správce zařízení, v nabídce Zobrazit zatrhněte Zobrazit skrytá zařízení, rozklikněte si Řadiče zvuku, vide a her.
Najděte
Microsoft Kernel Audio Splitter
Microsoft Kernel DRM Audio Descrambler
Microsoft Kernel GS Wavetable Synthesizer
Microsoft Kernel DLS Synthesizer
Microsoft Kernel System Audio Device
Microsoft Kernel Wave Audio Mixer
Microsoft WINMM WDM Audio Compatibility Driver
na každou položku klikněte pravým myšítkem a zvolte Odinstalovat.
Pak v nabídce Akce zvolte Vyhledat změny v Hardwaru. Restartněte Počítač a zkuste ten zvuk.

Pokud to stále nepůjde, v Řadiče zvuku, videa a her prostě odinstalujte vše (pokud vás to bude žádat o restart, zvolte nerestartovat).
Počítač zrestartujte, až bude vše pryč a pak budete muset spustit opět Přidat nový hardware, jak už jste to jednou dělala.

miau.lilith
Návštěvník
Návštěvník

#104 Příspěvek od miau.lilith »

jdu na to...to odinstalovani plati pro vse...a pak instalace jak jste dnes psal a ja delala pres to pridat a zvolit automaticke..jsu...budu psat kdyby neco ...a nejste blby..ja jsem blbejsi..vy ste pochybyl jednou..ja nevvim skoro nic jen tady tapu :-D

uz jsem podle pprvniho kroku odinstalovala ty kernely..ale mam otazku..jeden kernel acoustic echo canceller tam mam a vy jste ho nenapsali..ten nemam odinstalovat???

pak druha otazka...kde natu akci s tim vyhledanim hardweru....co mam mit zakliknuto v tom seznamu (mam na mysli to, aby pc vedel na co myslim AKCE ze chci najit ty hardwery???) mam na mysli to ze by neco melo byt MODRE aby akce se neceho tykala, neumim se vyjadrit, proste nema byt neco oznaceno a tak akce vyhledani hardweru??
Naposledy upravil(a) miau.lilith dne 23 lis 2011 23:26, celkem upraveno 1 x.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#105 Příspěvek od MiliNess »

Odinstalujte ho taky.
To vyhledání změn hardwaru by mělo být nahoře v jedné z nabídek Správce zařízení (nebo kliknete pravým myšítkem na Řadiče zvuku, videa a her)

Odpovědět