Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nefunkční zvuk, nelze opravit (kód 39)
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Nefunkční zvuk, nelze opravit (kód 39)
Chvilku to bude trvat.
Naposledy upravil(a) MiliNess dne 22 lis 2011 00:00, celkem upraveno 2 x.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
- miau.lilith
- Návštěvník
nevadi MiliNess-i ...uz takove tydny nemam zvuk, ze tu chvili to pocka...ja v noci malo spim..ale kdyz to bude obtizne..radeji to prenecham udelat na dalku podle vasich rad priteli z prahy..upozornim ho, co jste napsal na foru...jsem zatim tady...
Tak už to zřejmě mám. Problém je asi v tom, že byl ze systému odstraněn dolní filtr třídy Řadiče zvuku, videa a herních zařízení - {4D36E96C-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} - LVUSBSta.sys. Podle NETu by to měl být ovladač Logitech USB Monitor Filter (součást softu od Web kamery), ale mohl být nahrazen nějakým zákeřným malwarovým ovladačem, který byl detekován jako Virus a odstraněn ze systému. Záznam filtru v registru, ale zůstal.
Žádné zařízení třídy Řadiče zvuku, videa a herních zařízení pak systém nemůže spustit, protože chybí jeden z potřebných ovladačů.
Stáhněte toto, spusťte a povolte přidání informací do registru. Pak restartujte počítač a napište, jak to vypadá.
Pak bude zřejmě nutno reinstalovat software Webcamery.
Žádné zařízení třídy Řadiče zvuku, videa a herních zařízení pak systém nemůže spustit, protože chybí jeden z potřebných ovladačů.
Stáhněte toto, spusťte a povolte přidání informací do registru. Pak restartujte počítač a napište, jak to vypadá.
Pak bude zřejmě nutno reinstalovat software Webcamery.
Dobre odpoledne ve spolek.
Tak jsem byl povolan zpet a co nevidim, diky kolegovi MiliNess nam svitla nova nadeje.
Zni to zatracene dobre a logicky - od zacatku se domnivam ze nejaky malware poskodil (nahradil) zmineny ovladac (cast ovladacu), ale me zkusenosti nesahaji az tak daleko jako kolegovy a tak jsem problemy v registru nedokazal spravne identifikovat
No vyzkousime, uvidime. Predem diky vsem zucastnenym - treba se nam podari vyhnout se nejhorsimu, preinstalaci. Myslim, ze by tu nejednomu cloveku spadl obrovsky kamen ze srdce
Tak jsem byl povolan zpet a co nevidim, diky kolegovi MiliNess nam svitla nova nadeje.
Zni to zatracene dobre a logicky - od zacatku se domnivam ze nejaky malware poskodil (nahradil) zmineny ovladac (cast ovladacu), ale me zkusenosti nesahaji az tak daleko jako kolegovy a tak jsem problemy v registru nedokazal spravne identifikovat
No vyzkousime, uvidime. Predem diky vsem zucastnenym - treba se nam podari vyhnout se nejhorsimu, preinstalaci. Myslim, ze by tu nejednomu cloveku spadl obrovsky kamen ze srdce

- miau.lilith
- Návštěvník
tak jsem tady se sppravou co se vlastne opravdu deje..po rade vyse jsem vse udelala...dala jsem do registru potrebni vec uvedenou vyse...pak jsem stahla driver na webcam2200 labtech...restart a ted popisu co se udalo...na pravo mam ikonku REALTEK...(neni to sice ta ikonka zvukovky hlasitosti jak jsem mela)...ikonka po rozkliknuti je akcni(nevim jak to mam popsat, aby ste pochopili:-) ) ...posunovat se da...dokonce mi ukazuje kdyz vytahnu kabely z repraku nebo ze sluchatek..takze je vnima...ale...neslysim nic...ale...zmena v tom, ze kdyz jdu do windowsacke ikonku zvuku...neustale je bez moznosti v ni menit hlasitost, neda se roklikavat moznost pridani zvukoveho zarizeni...ale pise mi pri hardware, ze realtek zarizeni pracuje spravne...ale...kdyz jdu primo na vlastnosti zvuk. zarizeni.....pise mi ze je ovladac je zapnuty ale neni SPUSTEN...pak kdyz jdu do panelu/system/hardwer/spravce tak tam mam jedine ikonku pro radice zvuku,videa a hernich konzol/realtek highdef.audio...ale neni tak zadna ikonka o kodecech, proxech(jako to tam bylo predtim z vykricniky..ale neni nikde vykricnik, tak jsme se snad posunuli nekam)...to jen zatim....se znamym a pritelem Mira zatim probirame co a jak..jeste neco..kdyz dam auto opravu takoveho panacka od windowxsu..probehne oprava a napise, ze se nezjistili zadne problemy(predtim mi porad psalo, ze zvuk. zarizeni neni,ted to nepise)...zvuky ale neslysim, jen systemove, (ale ty jsem porad slysela)jakoby neco chybelo..ale nic mi nepise ze chybi...ale nevidim ty kodeky jako predtim ale byli s chybou 39..a ta uz neni......a jeste...kdyz spustim mp3...citelne slyset, ze se zapne chlazeni na pc a huci..jakoby uz chladilo zvukovku(jsem amater,ale mam pocit, ze ted ji identifikuje pc) ... nechavam tu odkaz co se udalo, mozna mily MiliNess bude vedet kdyz tu nahlidne...
1)Start->Spustit->napište services.msc->OK->podívejte se na službu Zvuk, zda je spuštěná (bude to pravděpodobně poslední služba).
2)V Ovládací panely->Přidat odebrat programy odinstalujte Realtek High Definition Audio Driver a nainstalujte ho znovu.
3)Klikněte pravým myšítkem na ikonu ovládání hlasitosti (tu Windowsáckou) a zvolte Nastavit vlastnosti zvuku a udělejte screen záložek Hlasitost, Zvuk, Hlas.
Na záložce Hardware projeďte všechny položky v okně Zařízení a pozorujte Stav zařízení, zda všechna pracují správně.
Myslím, že to už bude spíše problém nastavení ovladače zvuku.
2)V Ovládací panely->Přidat odebrat programy odinstalujte Realtek High Definition Audio Driver a nainstalujte ho znovu.
3)Klikněte pravým myšítkem na ikonu ovládání hlasitosti (tu Windowsáckou) a zvolte Nastavit vlastnosti zvuku a udělejte screen záložek Hlasitost, Zvuk, Hlas.
Na záložce Hardware projeďte všechny položky v okně Zařízení a pozorujte Stav zařízení, zda všechna pracují správně.
Myslím, že to už bude spíše problém nastavení ovladače zvuku.
- miau.lilith
- Návštěvník
tak jsem tady.1.) jsem v tom seznamu pres ten SPUSTIT...ale zatim jsem tady nasla jen zvuky windows (zaujalo mne ze mam tam ZAKAZANO u hostitele zarizeni PLUG and PLAY...neco jsem cetla ze se to tyka i pri zvucich(vkladam screen...tohle neni chybne ze je zakazano?)...zadne jine zvuky jako ZVUK systemu vyndows tam nemam.
co ted?dalsi kroky nemuzu delat...a nerozumim...kdyz odinstaluju realtek HDA pak mam jaky nainstalovat?
a taky nerozumim presne dalsimu kroku....pisete ze mam kliknout na windowsacku ikonu hlasitosti...a kdyz nebude?uz se ptam dopredu...pozadala bych vas o podrobnejsi vysvetlovani kroku, dnes jsem na to byla sama a asi i budu...
co ted?dalsi kroky nemuzu delat...a nerozumim...kdyz odinstaluju realtek HDA pak mam jaky nainstalovat?
a taky nerozumim presne dalsimu kroku....pisete ze mam kliknout na windowsacku ikonu hlasitosti...a kdyz nebude?uz se ptam dopredu...pozadala bych vas o podrobnejsi vysvetlovani kroku, dnes jsem na to byla sama a asi i budu...
- Přílohy
-
- sluzby msp.JPG (61.12 KiB) Zobrazeno 898 x
Naposledy upravil(a) miau.lilith dne 22 lis 2011 23:59, celkem upraveno 1 x.
Pokud máte na mysli službu Plug and Play, tak typ spuštění nastavte na Automaticky. Pokud ale máte na mysli službu Hostitel zařízení UPnP, tak ji ignorujte.
Ano, myslel jsem službu Zvuk systému Windows. (já to na tom obrázku nevidím)
1)Stáhněte tento soubor
2)V Ovládací panely->Přidat odebrat programy ten Realtek HDA odinstalujte a restartujte PC.
3)Spusťte stažený WDM_R266 a po dokončení instalace restartujte PC
4)Pokud ten zvuk nepůjde, klikněte na tu ikonku sitosti a udělejte mi ty screeny.
1)Stáhněte tento soubor
2)V Ovládací panely->Přidat odebrat programy ten Realtek HDA odinstalujte a restartujte PC.
4)Pokud ten zvuk nepůjde, klikněte na tu ikonku sitosti a udělejte mi ty screeny.
Naposledy upravil(a) MiliNess dne 23 lis 2011 00:06, celkem upraveno 1 x.
- miau.lilith
- Návštěvník
...vidim vas tady pripojeneho...zaslala jsem screen..ale nevim zda se to da cist, velikost je tu omezena..ani, jde o hostitele..takze ignoruju...zvuky windows mam spusteny a jsou automaticky(tak jsem to nasla)
pisete bod 1 stahnout tento soubor...ale neni tam nic...nebo jsem zas nepochopila?
pisete bod 1 stahnout tento soubor...ale neni tam nic...nebo jsem zas nepochopila?
Naposledy upravil(a) miau.lilith dne 23 lis 2011 00:07, celkem upraveno 1 x.
Pokud máte na mysli službu Plug and Play, tak typ spuštění nastavte na Automaticky. Pokud ale máte na mysli službu Hostitel zařízení UPnP, tak ji ignorujte.
1)Stáhněte tento soubor
4)Pokud ten zvuk nepůjde, klikněte na tu ikonku hlasitosti a udělejte mi ty screeny.
1)Stáhněte tento soubor
4)Pokud ten zvuk nepůjde, klikněte na tu ikonku hlasitosti a udělejte mi ty screeny.
- miau.lilith
- Návštěvník
soubor jsem mela na plose...asi jsem ho minule stahla
jak vidim, uz jste opravil a dopsal ten chybejici..ok...jdu na krok 2...odinstaluju...restart...mam zkusenost ze pak po restartu si pc instaluje blbosti..mam to odignorovat?

Ignorujte dle libosti
Ta služba Zvuk systému Windows tedy běží?

Ta služba Zvuk systému Windows tedy běží?
- miau.lilith
- Návštěvník
vam se to smeje
..mne ne...
ano...zvuk windows jsemela spusten a automaticky..tak to tam je napsane...jsem po restartu...ignoruju blbosti od pc..a jdu instalovat z plochy ten soubor he he..se mi smejte..jasne, reknete si zenska... 
jsem po instalaci a po restartu...seda ikonka hlasitosti vpravo v liste neni..jen takova cervena realteku...ale screen udelam pres panely u zvuku kde je takova ikona...zatim vam poslu screen toho realteku jak klikknu na cervenu ikonu

jsem po instalaci a po restartu...seda ikonka hlasitosti vpravo v liste neni..jen takova cervena realteku...ale screen udelam pres panely u zvuku kde je takova ikona...zatim vam poslu screen toho realteku jak klikknu na cervenu ikonu
- Přílohy
-
- realtek.JPG (47.94 KiB) Zobrazeno 893 x
Mě se zase neustále smějí ženy, když dělám něco jiného, než že spravuji počítač.
Asi nebudu moc praktický
(a až mi zbytní prostata, budu už použitelný pouze u počítače)
Asi nebudu moc praktický

Naposledy upravil(a) MiliNess dne 23 lis 2011 00:33, celkem upraveno 1 x.
- miau.lilith
- Návštěvník
prikladam screeny
- Přílohy
-
- zvuk.JPG (37.32 KiB) Zobrazeno 891 x