Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Černa Obrazovka - Monitora /Windows - 7 x64 Bit /

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lilly [FR]

Černa Obrazovka - Monitora /Windows - 7 x64 Bit /

#1 Příspěvek od Lilly [FR] »

:?: Zdravim vas, nevim co to způsobuje, ale jednou za čas se mi stava, že prostě z ničeho nic mi zčerna obraz a zrychli se otačky větraku na graficke karte gtx-560 od gigabyte

:( Pak jsem nucena to manualne restartovat

:arrow: Ve složce windows v adresaři MINIDUMP jsem nenašla, žadny vypis udalosti, ale v protokolu udalosti systemu windows-7 jsem našla kriticke udalosti ohledem nejakeho KERNEL - POWER /ID 41/ je to tam zaznamenano 18x

Obecne:
--------

System přestal reagovat aniž by se zcela předtím vypnul udalost KERNEL - POWER ID 41

Podrobnosti:
-----------

+ System

- Provider

[ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power
[ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}

EventID 41

Version 2

Level 1

Task 63

Opcode 0

Keywords 0x8000000000000002

- TimeCreated

[ SystemTime] 2011-11-19T19:01:48.693210800Z

EventRecordID 33073

Correlation

- Execution

[ ProcessID] 4
[ ThreadID] 8

Channel System

Computer Amd-Počitač

- Security

[ UserID] S-1-5-18

- EventData

BugcheckCode 0
BugcheckParameter1 0x0
BugcheckParameter2 0x0
BugcheckParameter3 0x0
BugcheckParameter4 0x0
SleepInProgress false
PowerButtonTimestamp 0

Status:
-------

Co si jěšte pamatuji někdy se to stalo znova, ale zase obrazovka naskočila a dolu nejaka hlaška ovladač grafiky přestal reagovat a byl zcela obnoven mam nejnovši ovladače grafiky a zvuku 285.15 ze stranek nvidie.com a vyrobce grafiky gigabyte ma pořad zastarale ovladače 270.48 ty jsem zrušila, protože byli zatrhavaci procesi obrazu při steam hrach online.

Udělala jsem kompletni scan antiviraku ESET - Aktualni virova databaze, ale nenašel nic

Udělala jsem kompletni scan SUPERANTISPYWARE 5 - Aktualni Definice našel v systemu 458 Brererek v system registrech, ktere jsem včera odstranila a opakovala test, už nenašel nic - čisty scan :x

Předem děkuji za pomoc a tip :)

Lilly [FR]

Re: Černa Obrazovka - Monitora /Windows - 7 x64 Bit /

#2 Příspěvek od Lilly [FR] »

Bonsoir amigo :)

Takt teploty od vyrobce grafiky gigabyte gtx 560 pro nvidiu byl na 900 mhz, ja jsem sznizila takt na 700 mhz a napeti gpu a větraní ponechala na system AUTO, vždycky je to bezpečnejši než MANUAL

Teplota v klidu teto grafiky je 37 - 40, v provozu nejake naročnejši hry je pohyb 50 - 61 a při steam hrach 70 - 80.Vim, že bezpečna teplota grafiky je do 85 při zateži, cpu -70, deska -60

Je to dobře chlazene vydrželo to v zatěži aj 12 hodin v provozu testovala jsem to na novsi 650 w zdroj zn:CORSAIR

:) Co ma s tim graficka karta společnyho ??Neni někde jinde problem ? Protože ty seš tady zkušenejši než ja :wub:

Lilly [FR]

#3 Příspěvek od Lilly [FR] »

:?: Amigo zhoršilo se to, navyšila jsem takt frekvence ze 700 mhz do vychozi polohy jakto bylo na začatku nastavení u vyrobce t.j 900 mhz a teplota při zatěži je 91-93 to se mi vůbec nelibi

Grafika gtx 560 je nova a můj počitač uvnitř je čisty ja ho každy tejden pravidelně čistím sprejem, ventilace a cirkulace odvětrani 2 větraky na předním panelu zdvojnasobena sila a tah větrani na graficku kartu, ikdyž grafika ma 2 vlastni minivětračky, pak dalši je na boku skřině ten ma rpm 680 a vysava pryč horky vzduch a dalši je vzadu, ten rovněž vysava pryč horky vzduch.

Abych nezapomněla předtím nebyl větraček na bočni strane, byl přelepeny paskou kuli cirkulaci vzduchu, bohužel po testech se zhoršovala teplota matične desky 95-101, což jsem byla nucena udělat dalši větrak na bočni strane a ted to je v norme při zatěži je do 60-61

Ja ti to tady všechno rozepsala, abys vědel co a jak zatim se mi nestalo, že při hrani naročnejšich pc her CALL OF DUTTY - MODERN WARFARE - 3, METRO - 2033,by mi zčernal obraz

Co doporučuješ ? ja ani sama nevim co je to ten KERNEL - POWER s ID 41, jestli neodchazi novy 650 w zdroj CORSAIR a zda je vůbec kvalitni :| :all_coholic:

Promin musim si udělat pohodli :all_coholic: :wub:

To je ta graficka karta co mam v počitači

http://www.gigabyte.cz/products/page/vg ... oad/driver

Roli
VIP
VIP

#4 Příspěvek od Roli »

Naughty

Promiň mi vstup :)

Už se tu problém s touhle grafikou před časem řešil a proto byla podtaktovaná aby PC nepadalo.

L-ALIZEE

Zdravím princezno, máš zapojené oba napájecí konektory na grafice ?

Co přesně je to za tip zdroje ?
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Lilly [FR]

#5 Příspěvek od Lilly [FR] »

Naughy s matičny deskou nic, ale uvedla jsem ti jenom důvod proč jsem kuli ni musela udělat ještě dalši větrani na bočni straně pc.Ja to prostě tušila jestli navyšim na graficke karte takt frekvence 900 mzh teplota je 91-93, pokud je takt 700 mhz teplota do 80-81 při zatěži :o

:) Zdravim ROLI ke graficke karte gtx-560 byl puvodni 500 W zdroj OCZ-Stream II 500 W s jednim 1x 6 pinem, musela jsem ho dat pryč, protože byl nekvalitni a nema ochranu proti přepěti - pořad mi to vyhazovalo pojistky, když jsem se snažila zapnout počitač a nebavilo mně, už poslouchat sousedy jak nadavali, že někdo zase vyrazil pojistky :roll:

Tady je dalši zdroj tento, už ma 2x 6piny pro grafiku a je to 650 W je nekvalitni? mam koupit dalši ?, aby se nevyhazovala hlaška KERNEL - POWER ?

http://www.alza.cz/corsair-tx650-v2-d222798.htm

Co zatim dělam cez program DriverAgent, hledam ovladače, jelikož jsem free nemůžu nikde najit ten ovladač OBECNY PNP MONITOR VERZE 6.1.7600.16385 PRO 7 X 64 bIT

http://driveragent.com/0/driveragent_re ... ferral=270

Maš něco pro mně ?Tip nebo Radu ? :thumbsup: :worship:

Roli
VIP
VIP

#6 Příspěvek od Roli »

Tento Corsair je kvalitní zdroj.

Máš tedy připojené oba konektory na grafice ?

Ještě by stálo za to připojit i přímé napájení CPU 8 pinovým konektorem ze zdroje.

Ale je fakt divné že to padá.

Softík na hledání ovladačů nemám rád, nehledě na to že nejnovější ovladače nemusí být vždy ideální.

Nač vůbec chceš ten ovladač, to ti nejde správné rozlišení monitoru ?

Lilly [FR]

#7 Příspěvek od Lilly [FR] »

ROLI :worship: to jsem velice rada, že mam konečně kvalitny zdroj CORSAIR děkuji ti za odpověď

Tak jsem zastavila projekt stahovani ovladaču obavam se, že nejnovši ovladače ne vždycky jsou idealni a bezchybne drivery bez testovani vyrobcu hardware je tomu tak, nebo se pletu ? :thumbsup:

Jisteže oba 2x 6 pin konektory jsou připojene ke graficke karte, pokud bych dala jenom jeden ta grafika nepojede, dale 24 pin konektor do desky a našla jsem ještě 2x 4 pin a z toho jeden šel do matične desky, dalši 4 pin zasuvku jsem, už na desce nenašla, pak jsem už použivala sata připojky na opticku mechaniku a hardisk z desky.

Nemužu najit ten 8 pin co uvadiš do CPU-Procesora AMD, ale pokud sleduji na monitoru CPU normalně beži, kde to najdu nebo co maš na mysli promin

Co jsem zatim udělala nejnovši ovladače grafiky gtx 560 verze 285.15 ze stranek nvidia.com jsem odinstalovala a vratila jsem se k zastaralym ovladačum grafiky, ze stranek vyrobce gigabyte gtx-560 grafiky.Je to verze 270.48.

Zatim se nic neděje, že by tam byl problem? začinam se obavat, že moje graficka karta je velice hakliva na netestovane ovladače.Někdo mi piše stahuj, vždy nejnovši ovladače, někdo zase ne jenom ze stranek vyrobce, ikdyž jsou stare :oops:

:wub: Nebo bude jinde problem v logu co jsem uvedla na titulni strane ?

Roli
VIP
VIP

#8 Příspěvek od Roli »

Ano vždy nemusí být nejnovější ovladače to nejlepší obzvláště v případě tvojí grafiky která je

"upravena" výrobcem Gygabite.

Ten 8 pin podle obrázků tvojí MB je hned vedle CPU (jeho levý dolní roh) a zdroj by měl mít stejný konektor.

Je ale možné že tam můžeš mít pouze 4 pin (záleží na revizi) což nevadí a má to stejný účinek při jeho zapojení do zdroje.

Ten log na začátku říká pouze o problému s napájením, což klidně může být i tím nejnovějším ovladačem grafiky,

který tam dělá nějakou paseku.

Nějaký čas PC pozoruj a uvidíš co se bude dít.

Lilly [FR]

#9 Příspěvek od Lilly [FR] »

:x Jestli ti to nebude vadit, můžeme se s tim klidně oba poprat a odehnat tu paseku pryč v jednote je sila :oops:

:) Od včerejška co jsem nainstalovala starši ovladače od vyrobce moje grafiky gtx-560 gigabyte, tak jsem zatim nezaznamenala ani jediny pad nebo černy obraz - všimnula jsem si aj nadherne zrychleni grafickych efektu ve hrach bez zatrhavacich procesu a lagu v rezimu singleplayer hrače bez netu :wink:

:all_coholic: Udělam si pohodli a budu to hlidat, :| :| :| pokud se neco objevi dam vam vědet.

Jenom na zavěr vite kolik toho jsem se hodně tady od vas naučila a proč miluji tady všechny lidi a tento server ?Moje zkušenosti, předavam dalšim novačkum a velice jim poradim pokud maji problem a trapi se s nečim, dost si davam zaležet i na časopis PC- EXTRA.Děkuji ti Roli :wub: :turned: :worship:

Roli
VIP
VIP

#10 Příspěvek od Roli »

Pokud by PC zase začalo blbnout tak by to chtělo popsat přesně při čem se to stalo, případně pokud to půjde

mrknout na teploty, plus výpis událostí.

Jsem rád že ses tu jako jedna z mála něco naučila a pomáháš v rámci možností jako mi i někomu jinému,

jen tak dál princezno :thumbsup:

Samozřejmě není vůbec zač :)

Odpovědět