combofix ho najde a ostraní je lepší ještě počítač formovat pro jistotu nebo není potřeba?
Děkuji moc radu

Moderátor: Moderátoři
Naughty píše:To máš jak s likvidací blechy. Přeci ještě psa nezabiješ krumpáčem, když jsi blechu odstranila nějakým přípravkem tomu určeným.
Co mas furt s formatovanim, slecna sa pytala na formovanie.Naughty píše:Slečno, formátování je zbytečné...
Pavuk29 píše:Co mas furt s formatovanim, slecna sa pytala na formovanie.Naughty píše:Slečno, formátování je zbytečné...
Hlavne ze vsetci pochopili, vratane mna. A ospravedlnujem sa ja.taita píše:Děkuji vám dvou za odpovědi a prominte, že jsem otravovala tim to asi přihlouplou otázkou![]()
Hold jsem přišli zvědavej tvor. A chtěla jsem mít jenom jistotu, že dělám dobře ohledně, že nebudu formovat PC děkuji moc za rychlou odpověď.![]()
Ten to forúm se mi vice a více líbí
Pavuk29 píše:Co mas furt s formatovanim, slecna sa pytala na formovanie.Naughty píše:Slečno, formátování je zbytečné...
jo máš pravdu, ale měla jsem na mysli formotováníale jsem fakt dysletik fakt se omlouvám
Jenze z jineho duvodu, zeNaughty píše:Mám stejný problém, taky se mi motají prsty na klávesnicitaita píše:jo máš pravdu, ale měla jsem na mysli formatováníale jsem fakt dysletik
PS: to prokleté formatovaní nenapíšu asi správně
Akoze dva litre fernetu?vyosek píše: Bud to bude starecky tres nebo ta dvojka v zile
S Naughtym jeden dneska ve vinkuPavuk29 píše:Akoze dva litre fernetu?vyosek píše: Bud to bude starecky tres nebo ta dvojka v zile
Je to vase tema, tady si muzete psat jak chcetetaita píše:Omlouvám se, že vám do toho skáču
A vzhledem k tomu ze pavuk ma pod pojmem rootkit predstavu tvrdeho rohliku, tak jsem na to sam a nemuzu se ti rovnatNaughty píše:Volové mám lepší zrak na rootkity i po vínu než vy dva dohromady střízlivý
Hej? Tak na aky rootkit teraz myslim?Naughty píše:
Volové mám lepší zrak na rootkity i po vínu než vy dva dohromady střízlivý
TY si autor temy, neospravedlnuj sataita píše:Omlouvám se, že vám do toho skáču, ale je vidět, že máte tu dobrý kolektiv a to je dobře.
Díky za odpověď
to bych bralaNaughty píše:na slivovicuPavuk29 píše:Naughty píše:
Hej? Tak na aky rootkit teraz myslim?![]()
[
vyosek píše: A vzhledem k tomu ze pavuk ma pod pojmem rootkit predstavu tvrdeho rohliku, tak jsem na to sam a nemuzu se ti rovnat![]()
![]()